VOOR IEDER GEBRUIK EEN GROHE DOUCHESYSTEEM, KRAAN OF DOUCHEWC

Grohe heeft voor elke gebruiker een passend douchesysteem.

Grohe XXL douchesysteemOm u te helpen slagvaardig en overtuigend te adviseren, onderscheiden we drie categorieën. De systemen maken gebruik van dezelfde technieken en zijn mede daardoor eenvoudig te upgraden, bijvoorbeeld van Go for Good naar Go for Better. Omdat de prijzen van een aantal systemen vrij dicht bij elkaar liggen, komt een hoger douchecomfort dan dichterbij zonder dat het een ingrijpende aanslag is op de portemonnee.

 

De drie categorieën douchesystemen bouwen op door te starten met Good, de hoofddouche uit kunstof. Vervolgens naar Better, een metalen hoofddouche met een diameter van 210 mm om te eindigen met Best, een hoofddouche uit metaal tussen de 210 en 400 mm en voorzien van een thermostaatkraan met Grohe CoolTouch techniek.

 

Go for The Best: Rainshower Smart Control De Rainshower Smart Control heeft alles wat u bij topklasse denkt. Dus: douchethermostaat met douchepijp, hoofddouche en een handdouche. Plus iets extra's: het push & turn bedieningssysteem. De knop indrukken betekent de gekozen straal in werking zetten. Eraan draaien bepaalt het volume. Op de knoppen staan heldere iconen. Afhankelijk van de uitvoering is er keuze uit verschillende hoofddouche stralen, twee Rain mogelijkheden of zelfs nog een derde in de vorm van een extra TrioMassage. Er lopen meerdere leidingen door de douchepijp. Daardoor zijn de diverse stralen, via de 360 mm brede hoofddouche, zowel apart als tegelijkertijd te gebruiken.
 
Grohe douchesysteem

XXL metalen hoofddouche (210 mm): PureRain

De XXL metalen hoofddouche is uitgerust met een nieuwe straalsoort: PureRain. Met grote en zachtere druppels is dit een verbeterde Rain straal. Dankzij de ingebouwde DropStop technologie zal de hoofddouche in horizontale stand niet meer nadruppelen nadat de kraan is gesloten. Grohe DreamSpray gebruikt minimaal water door al genoegen te nemen met 7 liter per minuut maar nog steeds met een maximaal douchecomfort. De Grohe DreamSpray technologie verdeelt het water goed over alle sproeigaatjes van de regendouche en garandeert daardoor blijvend douchecomfort.

 

Douchewc: individueel comfort en hygiene

Dit is comfort: de watertemperatuur van je douchewc, sterkte van de douchestraal en douchemodus kiezen, opslaan en je persoonlijke doucheprogramma ligt vast. Tot je het wilt wijzigen uiteraard. Dat is het gemak van Grohe Sensia, te bedienen met de afstandsbediening met touchscreen of met de unieke controller. Dit heerlijke bedieningsgemak wordt standaard geleverd bij de Grohe douchewc's Sensia IGS en Arena. Voor maximaal comfort en hygiene.
 
 
Grohe Essence wastafelkraan

Nog meer ruimte met L-wastafelkranen

Beleving in de badkamer vraagt om meer ruimte boven de wastafel, zie de opkomst van M (medium) wastafelmengkanen. Grohe is alweer een stapje verder. In de meest gangbare kranenseries zijn nu ook L (large) kranen opgenomen, zoals in de vernieuwde series Essence en Eurostyle. Eurostyle, leverbaar met zowel open als gesloten bedieningshendel, is verkrijgbaar in chroom en moonwhite. Deze witte variant heeft een subtiele bijzonderheid. Door het wit te combineren met verchroomde elementen voegt deze variant zich naadloos in een omgeving met bijvoorbeeld verchroomde accessoires.

 


Gepubliceerd in: Kranen nieuws, Sanitair nieuws