VITRA INSPIREREND SANITAIR VOOR DE MODERNE BADKAMER

VitrA

Vitra badkamermeubelHet ontwikkelen van innovatieve en duurzame producten voor unieke badkamer ervaringen is een van de belangrijkste redenen voor het wereldwijde succes van VitrA als inspirerend merk. Vitra's streven is om een primaire bron van "pure nieuwe ideeën" te zijn voor 's werelds meest veeleisende professionele installateurs als ook voor haar eindgebruikers.

 

Met VitrA bent u verzekerd van superieure designconcepten gecombineerd met de allernieuwste technieken. De kenmerken van het VitrA merk, uitstekende kwaliteit en betrouwbare veelzijdigheid, zijn geworteld in een lange traditie van innoveren.Top experts en top designers werken nauw samen wat resulteert in een constante verbetering in schoonheid en comfort!

 

Wereldwijd is VitrA één van de zes grootste fabrikanten in de sanitair sector. Per jaar 'rollen' maar liefst ruim vijf miljoen sanitairproducten van de band.

 

In 2011 heeft VitrA vele miljoenen geïnvesteerd in een hightech innovatiecentrum waar wetenschap en design alle ruimte krijgen voor het ontwikkelen van duurzame badkamers voor de toekomst. Een goed voorbeeld van zo'n innovatief product van VitrA is Rimex! Als een van de eerste fabrikanten kwam VitrA met wandclosets zonder spoelrand, wat eerst met argusogen werd bekeken en inmiddels omarmd wordt.

Vitra Memoria wastafels
 

VitrA Memoria

De VitrA serie Memoria is ontworpen door de Franse multidisciplinaire ontwerper Christophe Pillet (1959). In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden is de serie door haar strakke, ronde en vierkante vormen vernieuwend te noemen. Ook het materiaal, Mineralcast, is helemaal nieuw. Mineralcast is een composiet uit natuursteenpoeder (80 %) en polyesterhars (20 %) als bindmiddel. Het materiaal is bijzonder glad, hygiënisch en kleurvast en heeft bovendien als groot voordeel dat eventuele beschadigingen eenvoudig te herstellen zijn.

Vitra Metropole sanitair
 

VitrA Metropole

Metropole van VitrA komt van de hand van de meervoudige bekroonde Duitse designgroep Noa. Metropole straaltluxe uit en is geschikt in zowel de grote als in de kleinere badkamer. Het keramisch sanitair is in esthetisch en ergonomisch opzicht perfect op het moderne leven afgestemd. Luxe voor elke dag.

 


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws