VILLEROY & BOCH VENTICELLO RIMFREE DIRECT FLUSH TOILET

Villeroy & Boch Venticello

Villeroy & Boch Rimfree Direct FlushHet wandcloset uit de nieuwe collectie Venticello, een serie die bestaat uit sanitair en badkamermeubelen van Villeroy & Boch, richt zich op Rimfree Direct Flush

Met de introductie van Direct Flush technologie zette Villeroy & Boch nieuwe normen voor toilethygiëne. In plaats van een conventionele waterrand hebben Direct Flush toiletten een intelligent spelsysteem dat voor een wijdverspreide zuivering van de binnenzijde van het wandcloset zorgt, zonder dat dit leidt tot over de rand spattend water. Vanwege het succes van deze Rimfree Direct Flush techniek voorziet Villeroy & Boch nu ook de andere collecties van deze nieuwe spoeltechniek. In aanvulling op de serie Omnia, Architectura, Subway 2.0, O.novo en Joyce kent nu ook de nieuwe badkamercollectie Venticello Rimfree Direct Flush toiletten.

Villeroy & Boch Venticello

Venticello - een ontwerp gebaseerd op lijnen

Kenmerkend voor het functionele ontwerp van de Venticello is de slechts 18mm hoge opstaande rand in verbinding met een puristische esthetiek. Het brede scala aan wastafels bestaat onder andere uit twee asymmetrische varianten met een groot oppervlak, een optisch half ingebouwde wastafel en een op de vloer staande wastafel. Bijpassende meubels completeren de collectie harmonieus. Voor het aanbrengen van verschillende kleuraccenten zorgen de grepen die naast chroom ook in de matte tinten, wit, grijs en blauw leverbaar zijn. De drie waterbesparende Direct Flush toiletten, zijn ook beschikbaar als staande modellen en met SlimSeat in twee verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

 

Direct Flush - De voordelen op een rij

Conventionele toiletten hebben een spoelrand die niet zichtbaar of toegankelijk is zonder gereedschap. Bij de Rimfree Direct Flush toiletten wordt dit weggelaten en vervangen door een kleine spatwaterbescherming. De innovatieve spoeltechniek zorgt voor een waterverbruik van slechts 3 of 4,5 liter maar nog steeds met hoge reinigingsprestaties en een makkelijk schoon te houden toilet.


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws