VILLEROY & BOCH VENTICELLO BADKAMERMEUBELS

Dunne lijnen - sterk ontwerp

Villeroy & Boch venticello badkamermeubelsMet het nieuwe badkamerprogramma Venticello kiest Villeroy & Boch voor een trend van dunne en fijne lijnen voor in de badkamer of het toilet. De nieuwe collectie van sanitair en badkamermeubels wordt gekenmerkt door dunne randen / zijkanten en een moderne, esthetische vormgeving.

 

Wastafels in verschillende uitvoeringen

De meubelwastafels combineren hiermee design met functionaliteit: een randdikte van 18 mm die de keramische lichte en elegante look benadrukt, terwijl de indrukwekkende wastafeldiepte van 120 mm niet ten koste gaat van de functie. Het brede scala aan wastafels, waaronder twee asymmetrische varianten met een groot aflegoppervlak naast het bekken en een opzetwastafel die optisch half ingebouwd lijkt, kenmerken de collectie. De drie waterbesparende Direct Flush toiletten, als wandcloset maar ook als duoblok, zijn met SlimSeats verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen. De klant kan ook kiezen tussen twee bidet modellen.

Villeroy & Boch Venticello badmeubel grijs

 

 

Stijlvolle meubels voor individuele oplossingen

Alle onderkastuitvoeringen van het badkamermeubel zijn verkrijgbaar met een hoogte van 42 of 59 cm. De lades zijn optioneel uit te rusten met binnenverlichting die automatisch wordt ingeschakeld op het moment dat de lade wordt geopend. Een speciaal ontwerp highlight zijn de gekleurde handgrepen in chroom, mat-grijs, mat-wit of mat-blauw die gecombineerd kunnen worden met alle meubels voor individuele accenten. Het meubilair zelf is, vanaf de herfst 2014, leverbaar in de een groot aantal actuele kleuren en houtdecors. Villeroy & Boch Venticello kan worden gecombineerd met een drietal bijpassende (halfhoge) hangkasten, hiermee ontstaat extra opbergruimte in de badkamer.

 

Een doordacht badkamerconcept

De perfecte toevoeging aan de Venticello collectie is het bad Squaro Edge 12 dat gemaakt is van Quaryl en gekenmerkt wordt door dunne lijnen. De spiegels of spiegelkasten met dimbare LED-verlichting uit de ‘More to See’ en ‘My View’ series combineren bijvoorbeeld ook goed met de designtaal van Venticello. Dit zorgt voor uitwisselbaarheid en maakt het samenstellen van een eigen inrichting nog individueler.


Gepubliceerd in: Nieuws over badkamermeubelen