VILLEROY & BOCH URBANTONES MODERNE TRENDY TEGELS

Villeroy & Boch Urbantones prachte vloer- en wandtegels

Villeroy & Boch UrbantonesVilleroy & Boch tegels is gekomen met een geheel nieuwe tegellijn, de Urbantones tegelserie die elke ruimte een zowel moderne als authentieke uitstraling zal geven. De bijzondere tegels van deze nieuwe collectie heeft een twist gekregen die sterk doet denken aan kalksteenrotsen. Dankzij zeer subtiele maar stijlvolle nuances die in de wand- en vloertegels aangebracht zijn, hebben deze Villeroy & Boch Urbantones tegels een zekere gloed, die prachtig oplicht in het licht en verdwijnt bij schaduw. Deze grijs-wit-bruinige tinten zijn absoluut niet overheersend, maar toch zodanig aanwezig dat de associatie met kalksteen niet kan missen. Dit zorgt voor een natuurlijke, back-to-basics feel in elke ruimte, en heeft een rustgevende uitwerking. Een uitgebreid kleur- en formaatsysteem zorgt er bovendien voor dat deze licht industrieel aandoende Urbantones tegels zich aan elke ruimte kunnen aanpassen.

 
Villeroy & Boch Urbantones tegels
 

Volop keuzemogelijkheid uit Urbantones bij Villeroy & Boch

De vloertegels zijn beschikbaar in een oneindige reeks formaten: 15x15 cm, 30x30 cm, 7,5x60 cm, 15x60 cm, 30x60 cm, 60x60 cm en 45x90 cm. Het aanbod is echter niet alleen uitgebreid op het gebied van formaten, maar ook op het gebied van kleuren: kies voor stijlvol wit, subtiel lichtgrijs, modern donkergrijs, middel grijs, mokka of stoer antraciet. De tegels staan trendy in elk interieur, en hebben een subtiele basaltstructuur die de look een extraatje geven. De volgende keuze die je maakt, is in welke uitvoering je de tegels wilt: er kan gekozen worden tussen een matte, ruwe of gepolijste afwerking. Maak ook deze keuze zeer bedachtzaam, want tussen de uitstraling van mat en gepolijst bestaat een wereld van verschil. Uiteraard zijn de vloertegels van de Villeroy & Boch Urbantones collectie volledig toegerust op het voorkomen van gladde vloeren en het daarbij behorende uitglijdgevaar. Hiervoor is er aan de tegels de R9 slipweerstand toegevoegd, voor een geheel veilige ruimte. Daardoor zijn deze tegels ook uitermate geschikt voor het betegelen van openbare ruimtes, waar mensen van elke leeftijd lopen (of rennen). Kies je voor een formaat van 30x60 cm, dan kan je zelfs profiteren van de R10/B slipweerstand. Ook deze extra veilige tegels zijn verkrijgbaar in alle kleuren uit de collectie.

 

Maak een statement

Ga voor een echte lichtindustriële look met onze wandtegels. Deze zijn verkrijgbaar in baksteenformaat van 10x30 cm, waardoor je ruimte meteen een stoer en stijlvol geheel vormt. Dit geeft niet alleen een back-to-basics gevoel, maar biedt ook nog eindeloze mogelijkheden van combineren en variëren met de inrichting van de kamer. Kies welke kleur of welke diverse kleuren je wil gebruiken voor de muur: lichtgrijs, regulier grijs, wit of oud wit.
Villeroy & Boch Urbantones wandtegels
Ook kies je, net als bij de vloertegels, of jouw bakstenen ruw moeten blijven of een gepolijst laagje moeten krijgen. Naast de Urbantones biedt Villeroy & Boch tegels ook nog een Fossils tegelserie, speciaal voor de meest originele, elegante muren. Kies uit drie uitvoeringen met daarop prachtige platen van fossielen van bloemen. De tegels zijn gemaakt van keramiek en zijn verkrijgbaar in het formaat 30x60 cm. Deze tegels kan je krijgen in elke vloerkleur, en kan je eindeloos variëren met andere vloer- en tegelkleuren en -soorten.

 

Ontwerp je ruimte

Al met al geldt: voor ieder wat wils, in de nieuwe Villeroy & Boch Urbantones tegels die iedere woning en elke ruimte bovengemiddeld stijlvol en warm maken en zorgen ervoor dat iedereen zich meteen thuis voelt. De muren en vloeren zullen opvallen vanwege de bijzondere designs, maar je zal er niet snel genoeg van hebben, dankzij de toch subtiele en natuurlijke uitstraling. Om deze reden zijn de wand- en vloertegels dan ook zeer geschikt in vele omgevingen en soorten kamers. Ook openbare ruimtes als winkels, kantoren en dergelijke kunnen er zeer goed mee belegd worden.

 


Gepubliceerd in: Wand- en vloertegels