VILLEROY & BOCH TEGELS NATURE SIDE EN MY EARTH

Nature side & My Earth

VILLEROY & BOCH TEGELS NATURE SIDE EN MY EARTH‘Bijzonder’ en ‘apart’ zijn twee veelgehoorde kreten van mensen die Villeroy & Boch Nature Side voor het eerste zien. En inderdaad: tegels met een hout-look zijn best bijzonder.De onderhoudsvriendelijke vilbostone tegels zijn zeer slijtvast en ideaal voor binnen en buiten. Door het gebruik van verschillende formaten ontstaat een aantrekkelijke vloer in parketstijl.
Villeroy & Boch my EarthDe eigentijdse kleuren beige gekalkt, beige, grijsbruin en roodbruin laten zich op natuurlijke wijze combineren met de meest uiteenlopende interieurs. Ook bijzonder: strokenmozaïek voor wanddecoratie of voor de vormgeving van douches op vloerniveau.

 

Wie houdt van leven met en in de natuur, houdt van Villeroy & Boch My Earth. Vrijwel elke tegel heeft een unieke uitstraling, zoals u dat tot nu toe alleen kende van natuursteen. De levendig natuurlijke, meerkleurige oppervlakken zijn verkrijgbaar in beige, grijs en antraciet. Daarnaast is er een qua kleur subtielere versie in lichtbeige.

 

 

 

 


Gepubliceerd in: Wand- en vloertegels Gerelateerde artikelen: Villeroy & Boch, Wandtegels, Vloertegels