VILLEROY & BOCH OCTAGON WASTAFEL VAN TITANCERAM

Octagon hét meesterwerk van Villeroy & Boch

Villeroy & Boch OctagonNieuwe premium designwastafel

Met Octagon, de nieuwe premium wastafel van Villeroy & Boch, is een exclusief en buitengewoon product op de markt gezet. Octagon is zo uniek dankzij het toegepaste innovatieve materiaal: TitanCeram. Ook is Octagon op bijzondere wijze in een keramische vorm gegoten. De randen en hoeken vormen namelijk een achthoek: het symbool voor volmaaktheid.

 

Octagon is bevestigd op een zuil, waardoor het een absoluut designstatement is voor elke badkamer. Ontwerper Kai Steffan: ''Met Octagon hebben we een fascinerend meesterwerk gecreëerd. De extreem dunne vorm, de nauwkeurige hoeken en de stoere materialen vormen een bijzonder harmonieus geheel.”

Villeroy & Boch Octagon wastafel

Speciaal gietproces

TitanCeram is een nieuw materiaal van Villeroy & Boch. Met TitanCeram kunnen producten heel precies, met zeer dunne wanden en messcherpe hoeken worden vormgegeven. Dit is mogelijk door het speciale gietproces en de combinatie van materialen zoals klei, kwarts, veldspaat en titaanoxide.

 

Echte eyecatcher

De zuil van Octagon wastafel is beschikbaar in verschillende hoogwaardige bekledingen. Met de keuze uit Dark Chestnut, Mocha Leather of het extravagante Smoky Slate bent u verzekerd van een echte exclusieve eyecatcher in uw badkamer. De prachtige koperen ring tussen de wastafel en de zuil zorgt ervoor dat de bekleding perfect blijft zitten. Bovendien is de ring een extra designelement. Tot slot zorgt de geïntegreerde keramische stop voor een harmonieus geheel. Al deze designstatements worden speciaal voor u op maat gemaakt.

 


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws