VILLEROY & BOCH HALSTON HOUTLOOK VLOERTEGELS

Villeroy & Boch Halston tegels

Villeroy & Boch Halston tegelsZo mooi als een houten vloer die met veel liefde al jaren onderhouden wordt, dat is de meest passende omschrijving voor de nieuwe Villeroy & Boch Halston houtlooktegels. In 2017 presenteert Villeroy & Boch wederom de uitbreiding van het tijdloze vilbostone keramiekconcept met een houtlooktegel. Met een nieuwe look en heel speciaal gevoel, Halston biedt een alternatief voor de bestaande series van keramisch hout. Terwijl Nature Side, lodge en Tuxedo het uiterlijk hebben van nieuw, vers gelegd hout, toont de houtlooktegel Halston de groeilijnen van de boom en herschept in keramisch parket de natuurlijke structuur van hout. Dit geeft de vloer een gevoel van authenticiteit, alsof deze al liefdevol in de loop van vele jaren verzorgd is. Het hoogwaardige ontwerp van de Halston tegels van Villeroy & Boch maakt een bijzondere indruk op de kracht van zijn gevarieerde houtlook en verfijnde oppervlakte. Dankzij de innovatieve velvetYwood afwerking, bezitten de tegels niet alleen een discrete glans die doet denken aan gewaxte houten vloeren, maar ze hebben ook een aangename, bijna wax- achtig zacht gevoel. Een delicaat houtreliëf wijst ook op de natuurlijke werking van het ontwerp.

 

Halston in houtlook van Villeroy & Boch

Binnen het vilbostone keramiekconcept zijn de Halston houtlooktegels verkrijgbaar in expressieve tinten grijs en bruin. Er zijn twee kleuren om uit te kiezen met een natuurlijke houtlook en vier kleuren waarin het natuurlijke karakter van het hout lijkt te zijn beïnvloed door verschillende elementen, zoals zonlicht of dagelijks gebruik. Met de kleuren Silver, Tobacco, Coal Black, Ivory, Greige en Brown, die variëren van lichtgrijs tot diep zwartbruin, geven de Halston houtlooktegels het interieur met een klassiek moderne stijl een subtiele natuurlijke uitstraling. De tegelserie van Villeroy & Boch kan ook worden gebruikt voor vloertegel ontwerpen die coördineren met een puristische, stedelijke look. De serie is beschikbaar in drie formaten: in een lengte van 120 cm en een breedte van 20 en 30 cm, en 22,5 x 90 cm. De 120 cm lengte kunnen allemaal worden gecombineerd. Alle drie formaten kunnen natuurlijk ook afzonderlijk worden gelegd. Ook zijn variaties en combinaties mogelijk met de 30 x 30 cm decoratieve tegelpanelen. De inrichting is een combinatie van hout en marmer look die een klassiek geïnspireerde tintje aan het interieur voegt door middel van zeer uitgesproken patronen. De mozaïek striptegel in het formaat 2,5 x 15 cm kan worden gebruikt om hoekige geometrie en op de vloer verzonken douche gebieden te creëren. Plint in formaat 7,5 x 120 cm voegt de finishing esthetische touch toe aan het concept.

Villeroy & Boch Halston houtlooktegels
 

The feel van hout door velvetYwood afwerking

De nieuwe Villeroy & Boch Halston vloertegels zijn geschikt voor het betegelen door het hele huis, van woonkamers en slaapkamers, badkamers en keukens aan studiekamer en gangen. Het biedt een authentiek houten look met een natuurlijke flair, samen met vrijwel alle voordelen van keramiek: de tegels zijn onderhoudsvriendelijk en robuuster dan een houten vloer, ideaal voor mensen met allergieën of voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. En hun uiterlijk verslechtert niet met de tijd. Bovendien, dankzij de slip weerstand, opent het vilbostone porcellanato concept mogelijkheden voor diverse toepassingen in representatieve publieke en semipublieke ruimtes, bijvoorbeeld in de entrees van hotels of administratieve gebouwen, in restaurants, bars en lobby's of in wachtkamers. Of het nu in de particuliere of commerciële gebieden, de Halston tegels van Villeroy & Boch brengen een natuurlijke energie om elke kamer. De hoogwaardige houtlooktegels zien er niet alleen uit als een geboende houten vloer, maar, dankzij de unieke velvetYwood afwerking, voelen ze ook zo aan.

 


Gepubliceerd in: Wand- en vloertegels