VILLEROY & BOCH ELEGANTE VLAKKE DOUCHEVLOEREN

Villeroy & Boch Squaro Infinity

Villeroy & Boch Squaro Infinity douchePerfect op maat voor iedere vraag met Villeroy & Boch. Douchen is tegenwoordig een echte beleving door de verschillende moderne functies. Zo zijn vlak ingebouwde douchevloeren dé nieuwste trend op badkamergebied. Villeroy & Boch biedt naast de populaire standaardmaten ook individuele douche-oplossingen met de nieuwe Squaro Infinity douchevloeren. Zij kunnen op de millimeter nauwkeurig op maat worden gemaakt. Zo is er voor iedereen een doucheoplossing op maat! De geïntegreerde douchevloeren van Villeroy & Boch Squaro Infinity zijn gemaakt van Quaryl, een innovatief materiaal dat bestaat uit 60 procent kwarts en acrylhars.

 

Extra mogelijkheden met Villeroy & Boch

Door de flexibele en naadloze toepassing is Squaro Infinity zowel interessant voor de professionele sector als voor particulieren. Architecten hebben namelijk extra ontwerp-mogelijkheden die niet mogelijk zouden zijn bij standaardmaten. De Squaro Infinity douchevloeren van Quaryl zijn erg strak en zeer precies op de vloer te installeren. Daarnaast voldoet de vloer aan antislipklasse C (de hoogste veiligheids-klasse), is de vloer lekker warm aan de voeten, gemakkelijk schoon te houden en bovendien duurzaam. Zo wordt douchen wel erg aangenaam!

Villeroy & Boch Squaro Infinity douchebak
 

Kleurtrends

Squaro Infinity wordt in vijf moderne kleuren aangeboden die volledig aansluiten bij de huidige kleurtrends namelijk: Grijs, Antraciet, Edelweiss, Bruin of Crème. Villeroy & Boch biedt tevens douchevloeren aan in acryl zoals de Architectura Metal-Rim vloeren. Deze vloeren zijn gegoten in acryl dat bijzonder sterk, duurzaam en stoot-, breuk én kleurbestendig is. Bovendien kunnen deze douchevloeren worden uitgerust met VilboGrip: een antislipoppervlak die zorgt voor extra veiligheid.
 

Minimalistisch design

Architectura MetalRim van Villeroy & Boch heeft een schitterend minimalistisch ontwerp met een geïntegreerde verzonken afvoer. De douchevloer is beschikbaar in Wit en StarWhite. Er kan gekozen worden uit 31 modellen en twee verschillende randhoogten van 15 en 48 millimeter en twee oppervlakte-uitvoeringen. De Architectura MetalRim douchevloeren zullen bij Villeroy & Boch in de toekomst ook beschikbaar zijn in diverse matte kleuruitvoeringen.

 


Gepubliceerd in: Douche nieuws