VILLEROY & BOCH CENTURY UNLIMITED, WHAREHOUSE EN TRIANON TEGELTRENDS 2015

Villeroy & Boch tegeltrends voor 2015

Villeroy Boch century unlimited tegelsTrendsettende tegelconcepten van Villeroy & Boch met een kenmerkende, visuele impact die gebaseerd is op een historische inspiratie met een moderne interpretatie.

Geïnspireerd door de geschiedenis van wandtegels en vloertegels - voor de nieuwe 2015 trends met tegels heeft Villeroy & Boch een kijkje genomen in de eigen geschiedenis en inspiratie verzameld uit een breed scala aan historische modellen. Oude Mettlach decortegels, mozaïek decors, elegant faience en terracotta uit het verleden, allemaal wand- en vloertegels die van invloed zijn geweest op de kunst en lifestyle cultuur met een traditie van meer dan 150 jaar, en ook vandaag nog steeds als fascinerend worden gezien. Bepaalde aspecten van deze traditionele modellen zijn geherinterpreteerd in de onmiskenbare stijl van Villeroy & Boch tegels, het combineren van natuurlijk ogende producten met een stedelijke levensstijl en een uiting van glamour en weelde. De resultaat zijn innovatieve op zich staande collecties van vloer- en wandtegels met een nieuwe en tegelijkertijd toch ook een vertrouwde uitstraling.

 

Villeroy & Boch Century Unlimited, verleden ontmoet het heden:

Deze perfecte symbiose van heden en verleden is het meest indrukwekkend en effectief geïllustreerd in de Villeroy & Boch Century Unlimited tegelcollectie. Voor deze nieuwe collectie keek men terug in de eigen geschiedenis en werd deze geherinterpreteerd in een moderne context. De kleuren en vormen zijn briljant gemengd om een expressieve mix van oud en nieuw te produceren. De basis zijn de porcellanato tegels die verkrijgbaar zijn in acht kleuren met meerdere tintnuances die elegante en moderne ontwerpen voor een breed scala van toepassingen toelaat. De bijna oneindige combinaties van kleuren en decors bieden architecten en badkamerontwerpers de mogelijkheid om individuele en creatieve patronen te ontwerpen - voor woningen, de publieke sector, nieuwbouw en renovaties.

Villeroy Boch Warehouse tegels
 

Villeroy & Boch Warehouse tegels, geschiedenis ontmoet de industriële stijl:

Voor de Warehouse tegels combineerde Villeroy & Boch het historische elementen met de industriële stijl, die zijn wortels heeft in de moderne stedelijke levenswijze. Deze leefomgeving heeft geleid tot fascinerende individuele werelden die veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling geven. Met een oppervlakte afwerking van de vloer- en wandtegels, die doet denken aan gegoten beton, en het exclusieve ‘gebruikte’ uiterlijk dat herinnerend aan de traditionele Mettlach decortegels, voldoet Warehouse aan alle eisen van een moderne levensstijl. De ingetogen tinten: lichtgrijs, grijs en antraciet benadrukken de ingetogen beton look, wat een aantrekkelijke en moderne sfeer creëert in zowel woningen alsook in openbare gebouwen.

Villeroy Boch Trianon tegels
 
 
 
 

Villeroy & Boch Trianon tegels, geschiedenis ontmoet glamour:

Luxe en glamour zijn nog steeds in de mode. Veel gebruikers hechten veel belang aan hoogwaardige materialen, details en een gevoel van elegantie. Antiek staat direct naast moderne kunst en design meubels, tijdloos en modern tegelijk. Hetzelfde geldt voor Trianon, die een hoge kwaliteit van keramiek met elegante kleuren en interessante decors combineert. Verschillende wandtegel steendecors zijn expressief te combineren op de muur, zodat elke wand zijn eigen individuele persoonlijkheid lijkt aan te nemen. De elegante decoraties benadrukken de klassieke afkomst maar geven ook de ruimte aan een moderne uitstraling. Trianon herinnert daarmee aan de historische Villeroy & Boch tegels terwijl de collectie tegelijkertijd verwijst naar de moderne designtrends.


Gepubliceerd in: Wand- en vloertegels