VILLEROY & BOCH BREIDT DIRECTFLUSH VERDER UIT

DiractFlush

Villeroy & Boch DirectFlushNog meer hygiëne en slim waterbeheer met 21 nieuwe modellen
Verbeterde hygiëne met minder schoonmaken en een lager waterverbruik - de spoelrandloze DirectFlush van Villeroy & Boch heeft het allemaal. Villeroy & Boch biedt daarbij tevens de keuze uit een groot aantal modellen. Er bestonden al vijf DirectFlush modellen en het assortiment is nu verder uitgebreid met nog eens 16 modellen. Zij zijn standaard voorzien van de innovatieve spoeltechnologie.

 

''Vandaag de dag wil de consument niet alleen geavanceerdere technologie in de badkamer, maar ook stijlvolle apparatuur en een modern design,'' zegt Han van Hardeveld salesmanager bij Villeroy & Boch. ''We hebben nu in totaal 21 DirectFlush-modellen. Daarmee is er een breed assortiment aan ontwerpen en modellen die gebruik maken van onze innovatieve spoeltechnologie, zodat onze klanten altijd een passend DirectFlush-toilet kunnen vinden voor praktisch elk ontwerpidee.''

Villeroy & Boch DirectFlush wandcloset
 
 
 

State-of-the-art hygiëne

In plaats van een traditionele spoelrand hebben de spoelrandloze DirectFlush-toiletten een slim waterbeheersysteem waardoor het toilet wordt schoongespoeld. Dit wordt mogelijk gemaakt door de speciale spatbescherming aan de bovenrand en de hogere positionering van de waterstralen. Dankzij de glazuurlaag kan het toilet snel en gemakkelijk worden schoongemaakt. De moderne spoeltechnologie zorgt ervoor dat er per spoelbeurt slecht 3 tot 4,5 liter water nodig is, zonder dat dit ten koste gaat van de spoelcapaciteit.

Han van Hardeveld: ''De DirectFlush-toiletten zijn zeer geschikt voor ziekenhuizen, verpleeghuizen en bejaardenhuizen, maar ook voor drukke openbare gebouwen, hotels en restaurants, waar schoonmaken een belangrijke kostenpost is.''

 
 

Uitgebreid assortiment

Naast de bestaande wandtoiletten met DirectFlush uit de lijnen O.novo, Omnia Architectura, Subway 2.0 en Joyce en het staande model uit de O.novo-lijn zijn er nu veel nieuwe modellen verkrijgbaar.
Architectura is er met DirectFlush in de Compact, XL en de rechthoekige uitvoering. Ook collecties O.novo Vita, Vivia, Venticello en Subway 2.0 zijn uitgebreid met diverse nieuwe wand en staande DirectFlush toiletten.

 


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws