VILLEROY & BOCH AVENTO OOK HEEL GESCHIKT VOOR DE KLEINE BADKAMER

Villeroy & Boch Avento

Villeroy & Boch AventoPraktische functionaliteit, frisse vormgeving en een betaalbare prijs. Avento, de nieuwe badkamercollectie van Villeroy & Boch, een serie die alles heeft wat van een moderne badkamer wordt verwacht. De nieuwe badkamercollectie Villeroy & Boch Avento overtuigt behalve met haar functionele inrichting ook met haar perfecte uitstraling en een ruime keuze aan maten, ook voor kleinere badkameroplossingen.

Villeroy & Boch Avento badkamermeubel

De Avento wastafels hebben dankzij de smalle bovenrand (15 mm) en de zachte contouren van de binnenkom een subtiele moderne vormgeving. De verfijnde wastafels zijn uiterst functioneel, variabel inzetbaar en verkrijgbaar in een groot aantal maten van 450 mm tot 1.000 mm breedte, dus ook geschikt voor kleinschalige toepassingen in kleine hoekjes of bijvoorbeeld gastenbadkamers.

 

Het Avento toilet heeft een modern design en alle wc's zijn voorzien van de innovatieve DirectFlush- technologie (zonder spoelrand) voor optimale hygiëne en schoonmaakgemak. Het Avento meubiliar heeft niet alleen een modern en licht uiterlijk, het is ook bijzonder praktisch. De badkamermeubels bieden dankzij twee uittrekelementen een heleboel bergruimte. De meubels zijn met fronten in acrylglas in vier kleuren verkrijgbaar: Crystal White, Crystal Grey, Crystal Black en Crystal Blue.

 


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws