VILLEROY & BOCH ASPEN, ASTORIA EN LODGE WELL NIEUWE TEGELS

Villeroy & Boch tegels

Villeroy Boch Aspen tegels
Na de introductie van de Villeroy & Boch tegeltrends van 2015 is er nog meer nieuws te melden over een uitbreiding van de tegelcollectie met drie nieuwe Villeroy & Boch series, Aspen, Astoria en Lodge Wall. Deze gehele collectie is geïnspireerd op de expressie van onze natuurlijke omgeving.
 

De natuur behoort (opnieuw) tot één van de meest duurzame modetrends van de afgelopen decennia. Interieurontwerpers gebruiken graag natuurlijk ogende materialen, authentieke vormen en natuurlijke kleuren. Een oppervlakte die een verhaal vertelt, zoals oude houten balken, natuursteen of metaal, zijn zeer gevraagd. Ze zijn geïntegreerd in de moderne stedelijke omgeving als een teken van authenticiteit en geven een indicatie van de natuurlijke levensstijl. Met dit in het achterhoofd, introduceert Villeroy & Boch Tegels drie nieuwe tegel concepten: Aspen, Astoria en Lodge Wall.
 

Villeroy & Boch Aspen

Het markante design van de Aspen tegels werd geïnspireerd door Valser kwartsiet. De karakteristieke gelaagdheid en lichte aders produceren een expressief oppervlaktepatroon waarin de stenen blik perfect contrasteert met de zachte kleuren. Met Aspen geeft Villeroy & Boch een modern antwoord aan de behoefte van authentieke originaliteit. Hier zijn modern puristische scenario’s mee te ontwerpen met een klassiek comfortabele uitstraling die perfect past in de woonkamer maar ook in badkamers met een obstakelvrije inloopdouche. De Aspen vloertegels in de maten 60x120cm, 60x60cm en 30x60cm zijn ook als wandtegel toepasbaar net zoals de tegeldecors.

Villeroy Boch Astoria tegels

Villeroy & Boch Astoria

De Astoria tegels van Villeroy & Boch interpreteren de karakteristieke uitstraling van Jura marmer met zijn harmonieuze kleuren, grote en kleine aders en natuurlijke invloeden. Marmer versierd het interieur en de badkamer met elegante, natuurlijke aspecten. Ook benadrukt het heel smaakvol het effect van een door de natuur mat of ruw gepolijste oppervlakte die de nuance van elke tegel afzonderlijk weerspiegelt. Astoria biedt tevens natuurlijke en elegante decors met optionele ronde vormen in warme kleuren, een geometrisch diamantpatroon met een koeler kleurbereik of een driehoek bestaande uit mozaïek met daarin alle zes de kleuren van de Astoria serie.

Villeroy & Boch Lodgewall tegels
 
 
 
 
 
 

Villeroy & Boch Lodge Wall

Met Lodge Wall tegels introduceert Villeroy & Boch de ideaal tegel voor een landelijke look en voor het creëren van een huiselijke en puristische sfeer. De Lodge Wall tegelserie combineert de eenvoudige schoonheid van hout met een hoge kwaliteit van keramiekdesign. De basistegels hebben een fijn gestructureerde afwerking die de houtdecorlook op een elegante en ingetogen manier interpreteert. Met delicate houten tegelstructuren en decoratieve mozaïeken in keramiek voegt Lodge Wall een verrassend gevarieerd en modern statement toe aan ieder interieur. De decoratieve mozaïeken zijn verkrijgbaar in drie versies. Bovendien combineren de nieuwe decoraties van Villeroy & Boch met Lodge Wall een uiterlijk van een landelijke houtdecortegel met historische patronen.


Gepubliceerd in: Wand- en vloertegels