VILLEROY & BOCH ARCHITECTURA, DE COMPLETE SERIE

Villeroy & Boch Archtectura

Villeroy & Boch ArchitecturaVilleroy & Boch presenteert een nieuwe systeemcollectie die zich richt op de eisen uit de projectsector. Architectura garandeert eenvoudige installatie en onderhoud, heeft aantrekkelijke prijzen en biedt planners en architecten innovatieve oplossingen. Architectura bestaat uit een uitgebreide wastafelserie, toiletten en urinoirs en geeft de unieke 360° service van Villeroy & Boch. Kortom: elk project wordt realiteit met de nieuwe systeemcollectie Architectura!

 

De wastafelfamilie van de Villeroy & Boch Architectura bestaat uit drie vormen - cirkel, ovaal en rechthoek. Daarnaast kunnen deze wastafels op drie manieren worden geïnstalleerd - opzet wastafel, semi-inbouw of inbouw wastafel. Architectura biedt naast wastafels ook uit toiletten en urinoirs. Naast het fraaie uiterlijk beschikken ze over functionele opties en zijn ze grensverleggend qua hygiëne, onderhoud en efficiency. De urinoirs zijn onderhoudsvriendelijk door ViChange, wat mogelijk maakt dat de sifons van urinoirs gemakkelijk verwisseld kunnen worden zonder dat het urinoir van de wand afgehaald moet worden.

Villeroy & Boch Architectura sanitair

Daarnaast presenteert de Villeroy & Boch Architectura het innovatieve DirectFlush toilet. Een DirectFlush toilet heeft een open spoelrand. De watertoevoer zorgt er voor dat het toilet snel, gemakkelijk en grondig gereinigd wordt met een waterverbruik van slechts 3 tot 4,5 l. De toiletten en urinoirs zijn hierdoor zeer geschikt voor openbare gebouwen met strenge hygiëne eisen.


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws