VIEGA ECO PLUS INBOUWRESEVOIRS EN VOORWANDSYSTEMEN

Viega Eco plus.

Viega-Eco-Plus inbouwreservoir
Met Viega Eco Plus biedt Viega een eerste-klas voorwandsysteem. Niet alleen als het gaat om kwaliteit, veelzijdigheid en uniformiteit maar ook door de minimale montage- en installatiekosten. Het Viega Eco Plus inbouwelement kan bovendien worden geleverd als totaaloplossing: compleet met speciale, waterbesparende of hygiënische bedieningsplaten. Ook combinaties voor minder-validen of senioren zijn probleemloos te realiseren.

 

Viega-Eco-Plus inbouwreservoir hoogte verstellingDe veelzijdigheid van het Viega Eco Plus-inbouwreservoir  wordt bewezen door de vele toepassingsmogelijkheden: wc's, bidets, wastafels, urinoirs en uitstortgootstenen. Eén systeem voor alle mogelijke sanitaire installaties en voor verschillende keramiek-hoogtes in stappen van 2 cm: 41, 43, 45 én 47 cm, zonder dat er met het element van het meterpeil wordt afgeweken. Viega Eco Plus combineert de bekende Viega kwaliteit met tal van slimme innovaties. Neem de handige module met slechts 8 c diep Visign 1F reservoir: een ideale, ruimtebesparende oplossing voor renovatie-projecten. Waterbesparingen zijn eenvoudig te bereiken door het inbouwelement te combineren met alle beschikbare 2-knops bedieningsplaten welke geschikt zijn voor zowel front- als ook planchet bediening. Omdat op deze manier altijd de juiste waterhoeveelheid wordt gebruikt, is onnodige waterverspilling verleden tijd.

 

Viega inbouwreservoirOok op de grote belangstelling voor drink-waterkwaliteit speelt de Viega Eco Plus in. Het element kan worden voorzien van een elektronische bedieningsplaat zoals de Visign for More 100 sensitive. Deze contact-loze en dus uiterst hygiënische bedienings-plaat, registreert indien er geen spoeling heeft plaats gevonden en daarmee de kans op legionella vermeerdering aanwezig is. De bedieningsplaat spoelt dan automatisch de drinkwaterleiding. Kiemvorming als gevolg van stagnatie wordt op deze manier vermeden. Bovendien wordt er met het Viega Eco Plus inbouwreservoir gespoeld met een hoeveelheid water die voor het installatiegedeelte noodzakelijk is. Dat voorkomt onnodig waterverbruik. Voor minder-validen is er een speciale module voor bevestiging van handgrepen, armsteunen en stoeltjes in minder-validen toiletten. De snel en eenvoudig te monteren module kan zowel links als rechts van het voorwandelement worden gemonteerd en is bovendien licht in gewicht.

 


Gepubliceerd in: Installatie materialen