VICONNECT HET INBOUWRESERVOIR VAN VILLEROY & BOCH

ViConnect

Villeroy & Boch ViConnect inbouwreservoirDe nieuwe ViConnect voorwandelementen vormen de ideale aanvulling op het gehele assortiment van wc-keramiek van Villeroy & Boch. Passend in elke badkamer, toilet en bij elke bouwsituatie omvat de productcategorie betrouwbare droog- en natbouwelementen voor een gemakkelijke en snelle montage. ViConnect biedt u passende oplossingen voor elke situatie. Dankzij de verschillende breedten, hoogten en diepten krijgt u bij de Villeroy & Boch ViConnect precies het juiste montage-element.

Villeroy & Boch ViConnect bedieningspanelen
 
Daarnaast biedt ViConnect tijdloze en moderne bedieningsplaten in een exclusief Villeroy & Boch design. Een bijzonder hoogstandje zijn de glasvarianten in vier stijlvolle kleuren, deze zijn perfect te combineren met de Villeroy & Boch meubelafwerkingen of met ledverlichting.

 
 
 
 

ViConnect overtuigt door technische voordelen

  • Door innovatieve kabeltechniek met bajonetkoppeling is een intuitieve en snelle installatie van de bedieningsplaat mogelijk
  • Door de flexibele wandmontage ontstaan veelzijdige gebruiksmogelijkheden.
  • Duurzaam frame van gepoedercoat staal.
  • De geïntegreerde verticale steunen zorgen voor een veilige installatie met SupraFix en closets met verkorte achterwand.
  • Geluidsarme waterstroom door gekeurde vlotter en afvoergarnituur.

 


Gepubliceerd in: Installatie materialen