VERSCHILLENDE STIJLEN BADKAMER MET ACCESSOIRES, BADMEUBELS EN DOUCHECABINES

Stijlconcepten met badkamermeubelen en douchecabines

Inda Avenue badkameraccessoiresNieuwe woonstijlen met voor een ideaal inrichtingsconcept van 360-graden voor de inrichting van de badkamer. Deze totaal stijlconcepten voor de badkamer omvatten badkamermeubelen, douchewanden en badkameraccessoires voor het aanbrengen van de details in het interieur. Met een eindeloze variëteit aan oplossingen zijn de nieuwe woonstijlen toepasbaar in iedere ruimte, of het nu een grote of een kleine badkamer betreft. Ook is er ruime aandacht voor het personaliseren van de inrichting om de eigen voorkeuren t.a.v. de samenstelling van het badkamermeubel of de douchecabine volledig leidend te maken in het stijlconcept. Deze filosofie is de spil van het brede scala van nieuwe ideeën van Inda, de Italiaanse badkamerinrichter van accessoires, douchecabines en badmeubelen, met een duidelijke, geconsolideerde leidende positie op de internationale markten. De nieuwe producten worden dit jaar gelanceerd in de drie productdivisies - meubels, douchewanden en accessoires - en zullen officieel worden gepresenteerd op de toonaangevende vakbeurzen voor sanitair en badkamers.

 

Vier interieurstijlen met badkameraccessoires als finishing touch

De nieuwe badkamerproducten van Inda zullen worden geproduceerd in de nieuwe interieurstijlen om gezamenlijk te kunnen voldoen aan de behoeften van een steeds meer gevarieerde marktvraag. Doordat men steeds vaker behoefte heeft aan het individueel samenstellen van het badkamermeubel, onder andere t.a.v. de opbergmogelijkheden die een meubel biedt, neemt het aanbod in diversiteit steeds verder toe. Ook bij de douchecabine is men het punt van standaardproductie al lang voorbij wat resulteert in steeds meer mogelijkheden. Met de vier woonstijlen wil Inda op elk vlak diversiteit bieden maar tegelijkertijd ook samenhang creëren tussen de accessoires, de douchecabine en het badkamermeubel.

 

Nieuwe klassiek, is de stijl in harmonie met de geest van de tijd, gevangen tussen verleden en toekomst: een soepele mix van voornamelijk klassieke, traditionele elementen met hedendaagse trends om tijdloze stijlopties te creëren.

 

Industriële shabby chic, afkomstig uit de Scandinavische landen en de Engelstalige wereld, met aantrekkelijk verfijnde vormen die erin geslaagd zijn om bij de aanpassing van industriële elementen soepel te blijven passen in de hedendaagse, alledaagse interieurstijlen.

 

Scandinavische stijl, synoniem met een eenvoudige, minimalistische benadering waarin een stijlvol kleurenpalet - voornamelijk bestaande uit grijstinten met streepjes van wit, zwart en beige - wordt gecombineerd met de onderscheidende kenmerken van hout die een warm en boeiend inrichtingsconcept creëren.

 

Hedendaags, met moderne, eigentijdse lijnen in staat om een uitnodigende en zacht rustgevende sfeer te creëren.

Inda Walk In inloopdouche wand
 

De nieuwe douchecabines en accessoires

Achter deze exclusieve, geavanceerde nieuwe badkamer producten heet Inda aandacht voor kwaliteit met een verlangen om te innoveren. Onder de nieuwe serie die op de ISH beurs worden geïntroduceerd is de lijn van badkameraccessoires The Way en voor de douchecabines de Walk In als douchewanden voor inloopdouches.

 

Het accessoire Avenue is een deel van de Lounge collectie, een grootstedelijke serie afgeleid van de soepele combinatie van aluminium en plexiglas. Met een frisse vormgeving en veel karakter, het is in staat om af te stemmen op de kosmopolitische smaak met behoud van een verfijnde sfeer van retro tinten. Verkrijgbaar in twee kleuren. Avenue is een compleet assortiment accessoires met licht, casual volumes, klaar om een stijlvolle touch aan de badkamerinrichting en aan een aantrekkelijke, verfijnde omgeving te brengen.

 

Walk in is ideaal voor creatieve, exclusieve badkameroplossingen. Walk In, is een essentieel product met bolle profielen die een verscheidenheid van samenstellingsopties biedt. De afwezigheid van wanden verbetert de glans van de glazen panelen en de eenvoudige elegante van de chromen draagstangen. Het vakmanschap combineert met de innovatieve lijnen om een dimensie te creëren die een genot is voor het lichaam en de geest. Hierdoor wordt het douchen een meer aangename ervaring dan ooit tevoren. Ook zijn er bijpassende uitvoeringen van het badkamermeubel als ondersteunende oplossing voor de vier nieuwe woonstijlen van Inda.

 


Gepubliceerd in: Diversen