VENLO NIMBUS LOOK KRANEN MET EEN STRAKKE SLANKE VORM

Venlo Nimbus Look

venlo nimbus look kranenDe nieuwe Nimbus Look kranenserie presenteert zich als een modern, slank en fris design. Nimbus Look biedt een aantrekkelijk aanbod voor de complete badkamer, het gastentoilet en de keuken. Hierdoor is deze nieuwe serie optimaal inzetbaar in nieuwbouw- en renovatie projecten. De Venlo kranen hebben een strak design in een krachtige vorm met de typische kwaliteitskenmerken waar het merk Venlo om bekend staat. De kranenserie blijft, door de tijdloze vormgeving, ook na vele jaren van gebruik een hoogwaardige en stijlvolle uitstraling houden.

 

Comfort & gemak

Ondanks de compacte basisvorm heeft de wastafelmengkraan van Nimbus Look een royale voorsprong en een relatief hoge uitloop. Met als gevolg: veel ruimte en aangenaam comfort bij het gebruik. Door de  ergonomisch gevormde greep is de bediening van de kraan heel gemakkelijk. De Nimbus Look wastafelmengkranen zijn beschikbaar met een normale vaste uitloop en met een hoge draaibare uitloop. Het bereik van de draaibare uitloop is begrensd op 120graden waardoor de uitloop altijd boven de kom van de wastafel blijft.

venlo nimbus look keukenkraan

Besparing van water en energie

Nimbus Look voldoet aan de actuele trend met betrekking tot waterbesparing. Alle Nimbus Look kranen zijn voorzien van een waterbesparende functie waardoor de kranen ook nog eens minder water verbruiken. Bij de wastafelmengkraan met vaste uitloop is het watervolume van diverse modellen begrensd op 5 liter. Ook is deze volume begrenzing  van toepassing op de toiletkraan. De Venlo Nimbus Look wastafelmengkraan met hoge uitloop, wandmengkranen en keukenmengkranen zijn allemaal voorzien van een Click-cartouche met 50% waterbesparingsfunctie. Tevens zijn alle Nimbus mengkranen voorzien van drukafhankelijke temperatuurinstelling.

Kortom Nimbus Look biedt vele opties om op water en energiekosten te besparen.

 

Kranen met eenvoudige montage

Alle Nimbus Look wastafelmengkranen zijn zeer snel te monteren dankzij het Easy-Fix montage systeem. Tevens zijn alle wastafelkranen en keukenmengkranen voorzien van flexibele aansluitslangen die het monteren nog eenvoudiger maken.

Ideale combinatie

De nieuwe Venlo Nimbus Look serie past perfect bij de Nimbus Coolbody thermostaten en het Venlo Aqua 100 doucheprogramma waarbij de glijstangcombinaties allemaal voorzien zijn van een renovatiefunctie.


Gepubliceerd in: Kranen nieuws