VENLO AQUA DOUCHESETS EN HANDDOUCHES

Venlo Aqua

De Venlo Aqua serie is de opvolger van het Nimbus douche- programma en is speciaal ontwikkeld voor de projectenmarkt. Het assor- timent is qpgebouwd u it twee type handdouches nl. Aqua 80 en Aqua 100.

 

Aqua 80

Het instapmodel van deze serie is de Aqua 80. Deze basisuitvoering heeft een handdouche met een diameter van 80 mm en heeft een standaard straalfunctie. De glijstang van de Aqua 80 is 600 mm.

 

Aqua 100

De zeer vlakke modern vormgegeven hand- douche heeft een diameter van 100 mm en is voorzien van een handdouche met drie functies. Het straalpatroon biedt keuze uit een normale, massage en een champagne straal. De Venlo Aqua 100 heeft een 600 en een 900 mm glijstang waarbij beide maten standaard zijn voorzien van een zeepschaal.

Venlo Aqua glijstangcombinatieType slangen

De Venlo Aqua glijstangsets zijn voorzien van 1.750 mm dubbel gewikkelde metalen doucheslang. Voor de badsets is gekozen voor een ideal- flex slang van 1.250 mm. De badsets warden geleverd met een draaibare wandbevestiging die het comfort verder vergroot.

 

Renovatie functie

De glijstangsets van de Aqua 100 zijn voorzien van een renovatiefunctie. Bij het vervangen van een bestaande glijstang door een Aqua glijstang is het door de renovatiefunctie niet nodig cm nieuwe bevestigingsgaten in de tegels te boren. De bestaande bevestigingsgaten die in de muur aanwezig zijn kunnen opnieuw worden gebruikt. Tevens hoeven door deze renovatiefunctie geen oude gaten te worden weggewerkt en blijft de douche- ruimte er zonder extra werk netjes uitzien.

 

Eco functie

Alle handdouches uit de Venlo Aqua serie worden standaard geleverd met een Eco-functie. Met deze waterbesparingsfunctie wordt een waterdoorstroom tot acht liter per minuut gemaximaliseerd.

 

Comfort

De handdouches van de Aqua 100 beschikken over drie soorten waterstralen. Het wisselen van straal gaat met een simpele duimbeweging. Daarnaast zijn de waterjets van een anti-kalkbescherming voorzien waardoor de handdouche gemakkelijk te reinigen is. Oak het in hoogte verstellen van de handdouche gaat zeer eenvaudig. De handdouchehouder van de Aqua 100 is voorzien van een drukknop waardoor de positie van de handdouchehouder snel veranderd kan worden.


Gepubliceerd in: Kranen nieuws