VASCO E-PANEL ELEKTRISCHE RADIATOREN MET EEN STRAK DESIGN

Vasco E-Panel

Vasco E-panel radiatorDe Vasco E-Panel is al jaren een vaste waarde in vele Europese huisgezinnen die kiezen voor het comfort van elektrische verwarming. Het Vasco E-Panel radiatorconcept is ontworpen met maar één doel voor ogen: interieur verwarmen op maat van de comfortwensen en -behoeften van uw klant. Maar ook - en vooral – een verwarmingstechnologie met een concrete meerwaarde, nu en in de toekomst.

 

Economisch

De Vasco E-Panel radiatoren verwarmen het interieur zoals het hoort. Met een intelligente warmteafgifte, afgestemd op de comfortbehoefte van uw klant. Een garantie voor een stabiele temperatuur waarin elke Watt wordt aangewend in het belang van persoonlijke wensen en behoeften, zonder de energierekening extra te belasten.

 

Efficiënt

Het E-Panel assortiment biedt de keuze uit veertien horizontale elementen en één verticaal element, met een bereik van 500W tot 2.000W. Gegarandeerd efficiënte verwarming in elke woonruimte. Regelbaar van 5°C tot 30°C. De radiator wordt beveiligd tegen oververhitting door middel van een interne thermostaat. Het bedienen van de E-Panel verloopt eenvoudig met twee draaiknoppen voor uit- en aanschakeling en voor het instellen van de temperatuur. Via deze chrono proportionele regeling is de radiator instelbaar op elke gewenste temperatuur voor het gewenste comfort, met één simpele draai aan de knop.

Vasco E-panel bedieningspaneel

Ergonomisch

Ergonomie leidt tot gebruiksgemak, separate thermostaat is niet meer nodig. In elke ruimte stelt u de radiator in op de door u gewenste temperatuur. De garantie voor de gewenste temperatuur op elk gewenst moment. Want de Vasco E-Panel radiator is in een handomdraai ingesteld. De temperatuur toch een beetje hoger of lager? Ook dat is zo gebeurd!

 

Elegant

E-Panel is verkrijgbaar in een geribde of vlakke uitvoering. De onberispelijke afwerking en de compacte vormgeving zorgen samen voor een evenwichtige vormgeving waarin elk detail bijdraagt tot een stijlvol geheel. De garantie voor comfort in zijn breedste betekenis.

 

Ecologisch

E-Panel radiatoren combineren een extreem klein formaat met een extreem hoog rendement. De horizontale radiatoren hebben een lengte die varieert van 500 tot 1200 mm en een standaardhoogte van 600 mm. De verticale uitvoering van deze radiator is slechts 1800 mm hoog en 600 mm breed. De garantie voor een ecologische meerwaarde. Door slim gebruik te maken van elektriciteit in combinatie met een minimum aan materiaal, wordt ook het duurzame karakter van de verwarming verhoogd.

 

Excellent

De Vasco E-Panel elektrische paneelradiator die warmte op de meest efficiënte, economische, ergonomische en elegante manier invult? E-Panel is de naam. De garantie voor een uitzonderlijke technologie die ecologisch verantwoord met energie omspringt en bedieningsgemak combineert met puur comfort.

 


Gepubliceerd in: CV en radiatoren