VAILLANT ECOCOMPACT EN UNISTOR

Vaillant

Vaillant EcocompactVaillant brengt dit najaar twee unieke systemen op de markt: het comfortsysteem ecoCOMPACT en de extreem zuinige boiler uniSTOR gecombineerd met de ecoTEC plus soloketel. Speciaal ontwikkeld voor de grote warmwaterbehoefte van consumenten die veel waarde hechten aan luxe en volop comfort tegen lage energiekosten. Wanneer bestaande combiketels onvoldoende warm water kunnen leveren, beide Vaillant energiezuinige comfortsystemen bieden uitkomst.

 

ecoCOMPACT: royaal en compact

De Vaillant ecoCOMPACT combineert de ecoTEC plus - het meest efficiënte toestel van Vaillant - met een slim royaal boilersysteem en expansievat in één strakke, compacte behuizing. Deze stijl volle combinatie is bijzonder geschikt om bij een beperkte opstelruimte veel warm water te leveren. Tijdens de Vaillant Vakdagen, waarde nieuwe producten alvast werden gepresenteerd, viel dit nieuwe product op bij bezoekers, omdat zo'n staande ketel niet gebruikelijk is in Nederland. De ecoCOMPACT blinkt uit in warmwatercomfort - tot 375 liter water van veertig graden in tien minuten - en een stijlvol design. Handig is de toesteldeur, die zowel naar links als naar rechts kan opendraaien. Bovendien gaat het comfort-toestel zuinig om met energie dankzij de modulerende A-label pomp. De ecoCOMPACT wordt samengebouwd geleverd met ingebouwde leidingwerk en appendages, wat de installatie makkelijk maakt.

Vaillant Unistor boiler
 

uniSTOR: de zuinigste boiler

De Vaillant uniSTOR-boiler is de zuinigste boiler van Nederland! Door een nieuw gepatenteerd isolatiesysteem is het stil-standverlies 70% minder dan bij een normale boiler. De boiler wordt verwarmd door de energiezuinige ecoTEC plus soloketel. Deze is eenvoudig aan te sluiten op de uniSTOR-boiler, onder andere dankzij de ingebouwde drie-wegklep. Bovendien is het systeem flexibel. Door de robuuste serie staande boilers van 120, 150 en 200 liter en de vele opstellings mogelijkheden, zijn de uniSTOR en de ecoTEC plus soloketel geschikt voor elk type huis en elke comfortwens. Kortom ideaal voor grote, luxueuze woningen die zijn uitgerust met ruime voorzieningen als twee badkamers, duobaden of een stortdouche.


Gepubliceerd in: Installatie materialen