UNI PIPE PLUS DE NIEUWE BUIS VAN UPONOR

Naadloos verder met de Uponor Uni Pipe Plus

Uponor Uni Pipi PlusDe focus van Uponor voor de aankomende ISH is de Uni Pipe Plus, een uit meerdere lagen opgebouwde buis met een naadloos geëxtrudeerde aluminium laag. De Uni Pipe Plus flexibele buis is de nieuw ontwikkelde vervanger van de Uponor MLCP buis en past op de bestaande perskoppelingen. Het nieuwe systeem Uni Pipe Plus staat uiteraard ook tijdens de ISH in het middelpunt van de belangstelling als innovatieve technologie die oplossingen biedt voor een hygiënisch en optimale drinkwatersysteem in woning en bedrijfspanden waarbij tevens de energie-efficiëntie van gebouwen wordt bevordert. Tijdens de ISH zal Uponor, naast de Uni Pipe Plus, ook een nieuw assortiment op het gebied van regeltechniek presenteren.
 

uni pipe plus Uponor

Uni Pipe Plus van Uponor voor wand en vloer.

Naast nieuwe producten voor de installatietechniek en uitgebreide informatie over een efficiënte en hygiënische drinkwaterinstallaties van Uponor speelt ook het onderwerp renovatie met wand- en vloerverwarming een belangrijke rol. De bezoekers kunnen zich op de beursstand dan ook uitgebreid door specialisten laten informeren over de verschillende bouwoplossingen voor wand en vloer in het aanwezige adviescentrum. Het (achteraf) aanbrengen van vloer- en wandverwarming opent niet alleen nieuwe inkomstenbronnen voor de installateur- en bouwbedrijven, maar het zorgt ook voor energie-efficiëntie en behaaglijke comfort. In combinatie met de nieuwe, moderne regeltechniek wordt het comfort voor de gebruikers verder verhoogt en verlaagt het tevens de energiekosten. De Uponor SMatrix biedt intelligente regeltechniek met een uitgebreide reeks van functies, zoals de automatische hydraulische compensatie, en is daarmee ideaal voor nieuwbouw en renovatie.
 
Uponor Uni Pipe Plus buis

Flexibele totaaloplossingen

De nieuwe Uni Pipe Plus is de doorontwikkeling van Uponor van de bekroonde, beproefde en zeer succesvolle meerlagenbuis MLCP die eveneens ideaal is voor de aanleg van complete en flexibele waterleidingsystemen in woningen en bedrijfspanden. Dankzij de ontwikkelde SACP technologie (naadloze aluminium composiet buis) kent deze flexibele buissystemen voor de snelle en makkelijke aanleg van waterleidingen een 40% strakker buigradius en een 30% grotere klemafstand, dit bespaart zowel tijd en geld. Uponor presenteert op de ISH ook geïntegreerde energie-oplossingen voor commerciële gebouwen. Hoe grijpen de afzonderlijke onderdelen van de oplossingen voor commerciële, industriële en residentiële gebouwen in elkaar, dit kan perfect worden ervaren op de Uponor stand gedurende de ISH.


Gepubliceerd in: Installatie materialen