UITBREIDING DURAVIT SENSOWASH TOILETZITTING MET ONDERDOUCHE

Duravit Sensowash®e

Duravit Sensowash toiletzitting met onderdoucheDe collectie Duravit Sensowash douche wc-'s worden uitgebreid met de bijzonder intelligente variant: Sensowash®e uiterst veilig, energiebesparend en duurzaam, Bij Sensowash®e, is de veiligheidsvoorziening voor de bescherming van het drinkwater al volledig geïntegreerd en hij houdt rekening met onze natuurlijke hulpbronnen.

 

Klaar voor montage

Vanwege de ingebouwde beveiliging is de zitting klaar voor montage. Daarnaast beschikt hij over functies die rekening houden met een bewuste omgang met onze natuurlijke hulpbronnen. De toevoer van het warme water wordt in principe alleen naar behoefte en altijd slechts in de benodigde hoeveelheid water door middel van een doorstromer verwarmd. Energieverbruik, in de energie spaarstand wordt de zitverwarming voor een periode van acht uur gedeactiveerd, hierdoor kan deze 's nachts eenvoudig kan worden uitgeschakeld. Meer nog dan voorheen zorgt een tweede douchestang met softstraal die eenvoudig kan worden vervangen voor nog meer comfort. De wc's van de Duravit series Darling New, DuraStyle, Happy-D2, Starck 2 en Starck 3 zijn leverbaar met Sensowash®e.

 

Tweede douchekop

Elke Sensowash®e douchetoiletzitting beschikt over twee douchekoppen, die heel makkelijk kunnen worden verwisseld. Beide douchekoppen bieden de functies rear-, comfort- en lady wash, maar de reserve-douchekop heeft een fijnere, zachtere straal.

 

Energie spaarstand

Tevens beschikt Sensowash®e over een intelligente energie spaarstand. Als deze geactiveerd wordt, zal de zitverwarming gedurende de daarop volgende acht uur worden uitgeschakeld. Deze procedure wordt elke dag automatisch op hetzelfde tijdstip herhaald. Zo kan de zitverwarming bijvoorbeeld probleemloos 's nachts worden uitgeschakeld zonder dat je er zelf aan hoeft te denken Sensowash®e staat evenals de gehele productserie voor modern en tijdloos, meervoudig onderscheiden design door Philippe Strack en is compatible met vijf Duravit keramiekseries.

 


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws