UBBINK 5-SERIE VERLENGDE DAKDOORVOEREN

Ubbink dakdoorvoeren

Ubbink 5-serie verlengde dakdoorvoerenNieuwe normen en trends vragen om aanpassingen van dakdoorvoeren. Steeds vaker wordt de installateur geconfronteerd met steilere daken. Dat vraagt om langere doorvoeren. Daar komt nog eens bij dat door de toenemende aandacht voor een betere isolatie van daken, ook het dakpakket van woningen steeds dikker wordt. Ubbink heeft voor u het juiste antwoord op een veranderende bouwwereld!

 

De Ubbink 5-serie is een complete lijn dakdoorvoeren die oplossingen biedt voor rookgasafvoer van de hr-ketel, mechanische ventilatie, rioolbeluchting of combinaties daarvan. Alle dakdoorvoeren uit deze serie zijn verkrijgbaar in onderdaks verlengde uitvoeringen. Kies ook voor de Rolux 5G of 5G Combi, de MultiVent 5V of 5V Combi en de SoloVent 5R! Daarmee kiest u niet alleen voor veiligheid en duurzaamheid, maar ook voor een modern en strak design en heel veel installatiegemak.

 

Neem nu de Rolux 5G voor rookgasafvoer. Kiest u voor de concentrische uitvoering van deze doorvoer in combinatie met een verlengd broekstuk, dan wint u onderdaks maar liefst 43 cm aan lengte. Dat biedt u een uniek voordeel!

 


Gepubliceerd in: Installatie materialen