TORTU VRIJSTAANDE BADEN EN WASTAFELS

Tortu baden en wastafels.

Tortu vrijstaand badBent u voor een inrichtingsproject opzoek naar de perfecte sanitaire ruimte? Tortu, een jonge Nederlandse onderneming met een collectie smaakvolle vrijstaande baden en wastafels, biedt hoteliers en architecten de unieke mogelijkheid baden en wastafels op maat te produceren. Speciale wensen worden binnen een kort tijdsbestek uitgewerkt tot een technische tekening, waarna er een mal gefabriceerd wordt en de fabrikant in opdracht kan produceren. De duurzame producten en materialen van Tortu zijn uiterst geschikt voor het gebruik in hotels. De exclusieve vrijstaande baden en wastafels worden vervaardigd in twee geavanceerde materialen; Solid surface en Stone resin. Velen kleuren en duo kleuren zijn hierin tevens mogelijk.

Tortu opzet wastafels

Vrijstaande baden en wastafels geven een gevoel van luxe en comfort aan de sanitaire ruimte. Tortu biedt een exclusieve collectie vrijstaande baden en wastafels met een voortreffelijk design. Hoogwaardige kwaliteit wordt geleverd voor een vriendelijke prijs. De mogelijkheid een uniek ontwerp te produceren geeft de hotelier en architect speelruimte in het ontwerpen en inrichten van de perfecte sanitaire ruimte.

 

 

 

De Tortu collectie is verkrijgbaar in twee geavanceerde materialen; Solid surface, een matte afwerking, en Stone resin, een glanzende afwerking. Solid surface is een technisch geavanceerd composietmateriaal, dat bestaat uit een hoog percentage natuurlijke mineralen. Dit oogt zeer rijk en heeft hoge technische kenmerken. De schitterende mat witte afwerking geeft de producten een zijdezachte uitstraling en een fluwelen textuur die aangenaam is om aan te raken.

Tortu vrijstaande baden

 

De afwerking Stone resin is een mengsel van het hoofdzakelijk onverzadigde polyesterhars en het natuurlijke calciumcarbonaat. De Stone resin producten kunnen worden uitgevoerd in elke RAL kleur en worden afgewerkt met een gelcoating. Beide afwerkingen zijn goed bestand tegen vuil en daardoor zeer hygiënisch. Voor de kleuren maakt Tortu gebruik van hoogwaardige Europese kleurpigmenten om zo gegarandeerd de hoogste kleurvastheid te leveren. De naam Tortu is afgeleid van het Franse woord tortue, ofwel schildpad. De duurzame baden en wastafels zijn net zo solide als het schild van deze prachtige diersoort en behouden hun oorspronkelijke schoonheid.


Gepubliceerd in: Baden en whirlpools