THERMIC EN VASCO DESIGNRADIATOREN VERDER ONDER VASCO

Vasco

Vasco radiatoren
Vanaf 1 januari 2015 gaat Thermic over in het merk Vasco. Door krachten te bundelen wil Vasco haar positie op de markt van designradiatoren verder versterken. U als klant profiteert van het beste van beide werelden.

U kent Thermic al vele jaren als vertrouwde naam en toonaangevend producent van designradiatoren. U bent bekend met de kwalitatief hoogwaardige producten van Thermic. Nu Thermic overgaat in Vasco zal dat niet anders zijn. Kwaliteit staat ook bij Vasco voorop. Wat kunt u verwachten van Vasco en wat zijn de voordelen?

 

Vormgeving, materialen, aansluitingen, accessoires enzovoort, alles blijft hetzelfde. Met het verschil dat u bij Vasco kunt kiezen uit een nog breder assortiment. En daarin ligt meer dan ooit de nadruk op duurzame en innoverende oplossingen, de synergie tussen comfort en esthetiek en een klantgerichte service.

 

Het Vasco-assortiment betekent een concrete meerwaarde voor iedere kwaliteits- en servicebewuste professional. Vasco designradiatoren zijn toonaangevend op de markt, want bieden oplossingen die verder reiken dan een verwarming op maat. De designradiatoren van Vasco houdt als geen ander rekening met esthetische en comfortwensen van de opdrachtgever. Aandacht voor details is daarbij extra belangrijk. Een bijkomend voordeel voor u als klant, Vasco designradiatoren zijn eenvoudig te installeren.

 


Gepubliceerd in: CV en radiatoren