THEBALUX CERAMIC LINE FLEXIBEL BADMEUBEL

Thebalux ceramic line.

Thebalux Ceramic Line badmeubel zwartDe badmeubelserie Ceramic Line van Thebalux is een uitgebreide serie met maar liefst vier breedtematen. Het badmeubel is verkrijgbaar in 60, 80, 100 en 120 cm breed en in zeven verschillende kleuren. Er is keuze tussen een opbouwgreep, inlaatgreep of een greeploze uitvoering. Het badkamermeubel kan worden voorzien van vier verschillende keramische wastafelbladen waaronder een dunne wastafel van keramiek met een dikte van slechts 1,8 cm.

Thebalux ceramic line wastafel

 

Elke onderkast in gelijke breedte heeft dezelfde lage prijs. Ook de verschillende uitvoeringen van de wastafelbladen (in gelijke breedte) kennen geen prijsverschil. Boven het meubel kan er gekozen worden voor 3 type led spiegels en spiegelkasten.

 

 

 

Ceramic line badmeubel hout

 

 

 

 

 

 

Bij de spiegelkast kan er ook gekozen worden voor verschillende type verlichting. Voor extra bergruimte zijn er hoge-, halfhoge- en smalle badkamerkasten. Ceramic Line biedt, door de enorme keuzemogelijkheden in uitvoeringen, maten en wastafelbladen, flexibiliteit. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om, geheel naar eigen smaak en volledig in lijn met de gekozen interieurstijl, een wastafelmeubel samen te stellen. Daarmee biedt de Thebalux Ceramic Line flexibiliteit tegen een overzichtelijke en aantrekkelijke prijs.


Gepubliceerd in: Nieuws over badkamermeubelen