TECE TOILETBLOKJESHOUDER VOOR HET INBOUWRESERVOIR

Esthetische oplossing voor reinigingstabletten wc’s

Tece toiletblokjeshouder
Een plastic toiletblokjeshouder in uw toilet is niet altijd even fris om te zien. Daar heeft sanitairfabrikant TECE iets slims voor bedacht, nl. de mogelijkheid om via de wc-bedieningsplaat een reinigingstablet in het inbouwreservoir te plaatsen. Hiervoor dient in het huis van de wc-bedieningsplaat een inworpschacht geïnstalleerd te worden. Via de inworpschacht valt het reinigingstablet in het spoelwater en dat zorgt voor meer hygiëne, een frisse geur, minder vuilaanslag en een aantrekkelijke kleur. Lelijke toiletblokjeshouders zijn niet meer nodig, evenals eventuele luchtverfrissers.

 

Voor het inwerpen kan de voorzijde van de wc-bedieningsplaat eenvoudig met de hand (zonder gereedschap) worden verwijderd. De inworpschacht heeft een rode deksel, die trekt u naar voren en vervolgens plaatst u het tablet er in. Het deksel duwt u dicht en plaatst het bedieningspaneel weer terug.

 

De inworpschacht is geschikt voor alle merken reinigingstabletten, mits er geen oxiderende bestanddelen en chloor in zitten. De schacht past op alle TECElux en standaard TECE inbouwreservoirs, die i.c.m. TECE bedieningsplaten worden toegepast. Bij nieuwbouw kan de inworpschacht direct worden meegeleverd. Bij bestaande situaties kan de inworpschacht eenvoudig worden geïnstalleerd met behoud van het aanwezige inbouwreservoir en de wc-bedieningsplaat. Daarnaast is de inworpschacht de ideale oplossing voor de nieuwe randloze toiletten die sinds enige jaren op de markt zijn.

 


Gepubliceerd in: Installatie materialen