SYLVANIA INSTAR ECO LED KIT NU OOK DIMBAAR

Instar Eco led kit

Sylvania Instar Eco kit led verlichtingDe vorig jaar door Lumiance geïntroduceerde Instar ECO Kit LED is op korte tijd een groot succes gebleken. Nu breidt Lumiance deze reeks verder uit, met richtbare versies, zowel in dimbare als niet dimbare uitvoeringen.
 

Instar ECO Kit LED vast

De basisversie Instar EGO Kit LED in een vaste uitvoering is u vast reeds bekend, maar we stellen hem toch nog even kort aan u voor. Deze kit is geen samenstelling van een bestaande reeks inbouwspots met een retrofit lichtbron maar is een kant en klaar oplossing, een inbouwspot met geïntegreerde led lichtbron, uitgerust met driver en performante koelribben.

 

Instar Eco Kit LED is een uiterst compacte verlichtingsoplossing, perfect voor een doeltreffende accentverlichting, zelfs in badkamers dankzij de 1P44 rating (Klasse II). De reeks is een perfect alternatief voor 50W halogeenspots, met een inbouw-diameter van 68 mm en een opgenomen vermogen van slechts 10W bij een licht-opbrengst tot maar liefst 515 Im. Dankzij de nieuwste led technologie biedt. Instar Eco Kit Led u een energiezuinige oplossing met een minimale onder¬houdskost. Typisch Lumiance!
 
 
Instar ECO kit maatvoering

NIEUW: Instar ECO Kit LED richtbaar

Een mooie evolutie in het lnstar Eco Kit LED verhaal is de creatie van de richtbare uitvoeringen. In vele projecten kunnen hierdoor nu de vaste en richtbare versies gecombineerd worden toegepast. Uitzon-derlijk en bijzonder handig is hierbij dat beide versies een identieke plafondopening hebben van 68 mm! De nieuwe Instar ECO Kit LED versies zijn 25° richtbaar. Alle versies van Instar Eco Kit LED worden aangeboden in wit en geborsteld aluminium, met diverse kleurtempera¬turen: neutraal wit (4000K1515 tm), warmwit (3000K/460 Im) en amber wit (2700K1475 Im) en met een 36° lichtbundel.

 

Niet-dimbaar én dimbaar

Om het verhaal te vervolledigen zijn alle vermelde uitvoeringen voortaan ook beschikbaar zowel in niet-dimbare uitvoering als in dimbare versie! Niet-dimbaar uiteraard voor toepassingen waar dimmen niet nodig is, dimbare voor alle toepassingen waar de klant het licht eenvoudig wil dimmen naar een sfeervol niveau. Instar Eco Kit LED is geschikt voor fase-afsnijdimmers. En zoals bij alle Lumiance producten is deze kit uiterst veilig eenvoudig te installeren, de gewaardeerde keuze van elke installateur.

 


Gepubliceerd in: Installatie materialen