SWALLOW MIRALITE REVOLUTION SPIEGELS

Swallow spiegels.

swallow spiegelSwallow geniet al meer dan 40 jaar een gerenommeerde naam als dé specialist in spiegels voor de sanitairmarkt. Door kwaliteit en steeds verdergaande innovatieve ontwikkelingen heeft Swallow een aandeel van 70% op de Nederlandse markt van sanitairspiegels. Swallow was het eerste bedrijf dat milieuvriendelijke spiegels ontwikkelde die drie tot vijf keer beter zijn dan de traditionele spiegels. De meest recente belangrijke innovatieve ontwikkeling is de duurzame Miralite Revolution spiegel. Deze spiegel onderscheidt zich door haar uitzonderlijke zuiverheid.

 

Milieu en Gezondheid

In de verf die op de achterkant van spiegels wordt aangebracht zit normaliter lood. Lood is een vervuilend en corrosiewerend middel dat slecht is voor de gezondheid. Miralite Revolution spiegels worden geproduceerd zonder koper en zonder extra toevoeging van lood. De natuurlijke loodconcentratie is lager dan 50 ppm2. En dat is ver onder de drempelwaarde die opgelegd is door de geldende regelgeving. Miralite Revolution spiegels onderscheiden zich als een verantwoorde interieuroplossing die bijdraagt aan de kwaliteit van de binnenlucht door de uitzonderlijk lage emissie van vluchtige organische stoffen (VOS) en formaldehyde. Deze chemische verbindingen komen vrij als de omgevingstemperatuur een bepaald niveau bereikt en kunnen bijvoorbeeld oogirritatie en ademhalingsmoeilijkheden veroorzaken.

 

Duurzaamheid en kwaliteit

Miralite Revolution spiegels vormen een goed alternatief met oog voor het milieu en met technische kwaliteiten die boven verwachting zijn. De spiegels overtreffen ruimschoots de eisen van de EN1036 norm; de Europese norm voor de kwaliteit van binnenspiegels (glas in de bouw). Miralite Revolution spiegels zijn CE-gecertificeerd en de prestaties worden regelmatig gecontroleerd.  De Miralite Revolution safe spiegels combineren decoratie met optimale veiligheid. Met de keuze voor Swallow is men verzekerd van een moderne- en hoog kwalitatieve spiegel.


Gepubliceerd in: Accessoires