SUPERGRES VISUAL DESIGN GEKLEURDE WANDTEGELS

De wandtegels die een vleugje kleur en stijl brengen

Supergres Visual design wandtegelsHet licht staat op groen voor kleur, zo lang we maar rekening houden met natuurlijke tinten die veelzijdig genoeg zijn om te combineren met verschillende stijlen. Dit is de gedachte die bij Ceramiche Supergres ten grondslag ligt bij het ontwerpen van de nieuwe collectie van Visual Design wandtegels. Supergres Visual Design geeft wandoppervlakken een verfijnde uitstraling en zorgt voor een groot aantal chromatische combinaties, soms intens en de andere keer een meer delicate, die intieme en elegante ruimtes creëren. Zachte, licht geborstelde en schaduwrijke kleuren worden daarbij gecombineerd met meer uitgesproken tinten en minimale geometrieën. Dit zijn de elementen die Visual Design van Supergres, tot een elegante en verleidelijke collectie maken met een tijdloze aantrekkingskracht die met kleur karakter aan de ruimte geeft. De serie die volledig insteekt op kleur als decorelement is verkrijgbaar in de tinten: Umber, Reddish, Ivory, Grey, Blue, Pearl en White. Ook zijn er randafwerkingen en listello tegels in deze collectie verkrijgbaar.

Supergres Visual design gekleurde wandtegels
 
 
 
 
 

Een stijlvolle wandtegel met een sterke verschijningsvorm

De zachte, licht gebroken, genuanceerde kleuren van Supergres Visual Design worden afgewisseld met sterkere tinten en strenge geometrieën die soms zelfs bedrieglijk echte schaduwen aan de 20x80cm wandtegel meegeven. En dan zijn er nog de decoraties, gemaakt op wandtegels met lichte basiskleuren die gecombineerd worden met de meer intense kleuren waarvan er een aantal tegeldecors doen denken aan de look van versleten behang. De serie heeft ook twee versies van het Modular Idro decor, een op koele kleuren en de andere op warmere tinten, ideaal voor de muren van openbare plaatsen zoals winkels en bars. De Supergres Visual Design collectie beschikt ook over een textuur in de de tegelgrootte van, die geometrische ontwerpen reproduceert om ruimtes van een strak, modern ontwerp te voorzien. Ook perfect geschikt voor het gebruik samen met de collectie zijn de mozaïeken van de Four Seasons serie, met de recente toevoeging van een nieuwe versie met 1x1cm grootte steentjes zorgt deze voor een nog mooier mozaïekeffect dat klasse uitstraalt.

 

De Visual collectie kan worden gecoördineerd met vele porcellanato vloertegels in de Ceramiche Supergres catalogus, waaronder Smart Town, Travel en de gloednieuwe vloertegels Carnaby en Privé.


Gepubliceerd in: Wand- en vloertegels