SUPERGRES MODEL, TEGELS MET EVENWICHTIGE TINTEN

Supergres Model

Supergres Model wandtegelsEen collectie met meerdere persoonlijkheden, klaar om een breed scala van aantrekkelijke oplossingen te bieden. Dit is Model, de nieuwe serie van wandtegels voor de badkamer, het toilet of eigenlijk het gehele interieur, ontworpen door Ceramiche Supergres. Evenwichtige tinten zorgen met een elegantie van kleuren voor een onmiddellijke impact bij het betreden van de kamer. De Model wandtegels zijn leverbaar in 6 verschillende zachte tinten, die variëren van klassiek wit en ivoor tot de meer hedendaagse grijs en duifgrijs, evenals de meer originele bordeaux en petrol kleuren.

 

Supergres Model Vintage tegels

Tegels in 25x75

In het 25x75 cm formaat, kunnen de gekleurde tegelvlakken verlevendigd en afgewisseld worden door tegels met een licht golvend effect dat geïnspireerd is op het uiterlijk van gelakt hout. Dit kan onderbroken worden met glinsterende mozaïektegels en origineel decorelementen om badkamers te creëren met een eigentijds design. De plissé inrichting, die ontstaat met de decortegels, geeft een slanke look aan het interieur en creëert een aangenaam, dynamisch effect met als resultaat een glamourlook van een grootstedelijk ‘oud Europa’ uit vervlogen tijden. Ook het damastdecor zorgt voor een geraffineerde en verfijnde stijl die in combinatie met de kleuren van de tegels niet alleen doet denken aan de goede harmonie van de natuur maar het in een zachte beroering ook laat voelen.

 

Tegels met vintage allure

De Model collectie is ook ideaal voor het creëren van een vintage allure met een warme en knusse setting door het toepassen van de, door het assortiment aangeboden, aangename kleurencombinaties zoals het ivoor samen met bordeaux in een tegelplan voor de badkamer of het toilet te verwerken. De perfecte kleuren partner in deze tegel serie is het Four Seasons mozaiek. Model werkt ook goed in de combinatie met verschillende porcellanato vloertegels, vooral de houtdecor effect tegelvloeren van de series Travel, La Premiere en Privé, alsook met de betonlook vloertegels uit de Carnaby en Smart Town tegelseries.


Gepubliceerd in: Wand- en vloertegels