SUPERGRES LAKE STONE TEGELS OOK VOOR BUITEN

Supergres Lake Stone

Supergres lake stone tegelsGrote grafische veelzijdigheid en natuurlijke harmonie, gelijk een steen.

De collectie tegels Lake Stone van Ceramiche Supergres bestaat uit unieke stukken, gemaakt voor degenen die op zoek zijn naar een vloer gekenmerkt wordt een grote veelzijdigheid, maar tegelijkertijd ook naar natuurlijke harmonie zoals in steen. Het is een keramisch product geïnspireerd op natuursteen dat al meer dan 400 jaar gewonnen wordt in het Britse Lake District. Deskundige vaklieden werken hier aan het vervaardigen van prestigieuze indoor en outdoor projecten, realisaties van sfeer en beleving die nu ook de Supergres Lake Stone tegels kunnen creëren.

Supergres lake stone ivory wanddecor

Elke tegel die wordt anders geproduceerd om een unieke collectie van wandtegels en vloertegels met een soort van willekeurigheid te laten ontstaan. Met het natuurlijke effect van oude materialen zorgt Supergres Lake Stone voor een evenwichtige en harmonieuze veelzijdigheid. Verschillende en gevarieerde aders aan de tegeloppervlakte en verschillende kleurtinten brengen een perfecte balans met een sterke persoonlijkheid.

 

Supergres Lake Stone vloertegels zijn modern en aangenaam om aan te raken. Dankzij de technische en functionele eigenschappen is het een ideale interieurafwerking voor commerciële en residentiële ruimten waarin design en hedendaagse stijl fuseren met traditie. De tegelcollectie kent ook een gestructureerde oppervlakte afwerking die erg geschikt is voor buitentoepassingen. Hierdoor is het mogelijk om binnen en buiten te verenigen in een ruimtelijk aandoende, doorlopende tegelvloer die binnen en buiten verbindt waardoor er een ruimtelijke werking ontstaat met binnenshuis.

 

Supergres Lake stone pearl vloertegels

Zes beschikbare kleuren: Pearl Lake, Lake Grey, Black Lake, Lake Tan, Lake Sand, Lake Ivory, die kunnen worden gecombineerd met bijzondere designelementen en een verscheidenheid aan maten om oplossingen op maat te creëren. Met name het grote rechthoekige formaat 45x90cm is perfect om het natuursteen effect te creeeren, al of niet in een patroon met de 15x90cm en de 22,5x90cm. De 60x60cm en de 30x60cm kunnen afzonderlijk worden gebruikt, maar ook worden gecombineerd worden met de 3D mozaieken en het Muretto decor, om de rijkdom van de Lake Stone tegelserie van Supergres te transformeren naar vloeren en wanden. The kleur Black bevat een percentage van gerecycled materiaal en draagt bij aan de verdeling van de LEED-credits, ook is de serie in afwachting van een Ecolabel certificaat.

 

Om een continue werking tussen binnen-en buitenruimtes te creëren, heeft Ceramiche Supergres voor de Lake Stone tegels ook prestigieuze outdoor vloer oplossingen in een gestructureerde afwerking ontworpen. Deze T20 collectie is zeer veelzijdig en kan buitenshuis worden aangebracht met de traditionele lijmmethode maar ook op tegeldragers, gras of grind. Lake Stone T20, met buiten afwerking R11 C certificering kan tevens worden gebruikt in een buitenruimte die anti-slip eigenschappen vereist zoals zwembadranden en andere vloeroppervlakken. T20 wordt geleverd in de kleuren Lake Grey, Black Lake en Lake Sand, in de maat 45x90 met een dikte van 2cm.


Gepubliceerd in: Wand- en vloertegels