SUPERGRES CARNABY DE NIEUWE CEMENT LOOK TEGEL

Superges Carnaby

Supergres CarnabyCeramiche Supergres onthult Carnaby, een collectie van porcellanato tegels voor vloer en wand, met het uiterlijk en de uitstraling van cement, waarin architectuur, materialen en vintagesfeer fuseren en tot leven worden gebracht. Deze prikkelende, nieuwe levensstijl is het resultaat van de combinatie van verschillende materialen, oppervlakte afwerkingen, vormen en kleuren die gezamenlijk een perfecte balans tussen traditie en hedendaagse urban stijl creëren.

 

Supergres Carnaby baseert zich op cement, een primitief en uit verschillende elementen opgebouwd materiaal, gekenmerkt door een verouderde uitstraling met vintage-effect, dat perfect is om te fuseren met de eigentijdse architectuurstijlen en uitingen van vandaag de dag.

 

Gekenmerkt door een dynamische afwerking van het tegeloppervlak en de veelzijdige nuances die hierbij ontstaan zorgt Supergres Carnaby voor een bijzondere afwerking voor het interieur. De gedachte aan een afwerking door middel van het gebruik als vloertegel ligt hierbij wellicht voor de hand, maar een compleet betegelde wand of juist het aanbrengen van accenten door vlakken of decors te creëren, zorgt eveneens voor een waardevolle toevoeging aan de werking en uitstraling van het interieur.

Supergres Carnaby vloertegels

Carnaby kleuren

De samensmelting van invloeden en de wijze van toepassen in het interieur worden uitgebreid ondersteund door de beschikbaarheid van vier verschillende kleuren waarin Carnaby leverbaar is: Ivory, Tan, Grey en Dark. Ook zijn er twee tinten: Light and Greige, die opgebouwd zijn uit verschillende formaten en afwerkingen wat een effect geeft van eeuwenoude oppervlakken en designvloeren met een duidelijke persoonlijkheid. Het brede scala van gerectificeerde maten en de twee beschikbare oppervlakte afwerkingen, maken de serie zeer veelzijdig en in staat om een waardevolle aanvulling te zijn op de hedendaagse behoefte aan design.

 

Supergres Carnaby voor binnen en buiten

Net als bij andere Supergres collecties, wordt Carnaby aangeboden, in zowel een uitvoering voor binnen als buiten. Voor residentiële ruimten is de serie voorzien van een zacht oppervlak met een licht, functioneel en eenvoudig te reinigen textuur. Voor gebruik buitenshuis bestaat de collectie uit een ruwere oppervlakte afwerking die perfect coördineert met de indoor versie, om zodoende voor een blijvend effect tussen binnen-en buitenruimtes zorgen.

 

Supergres Carnaby Dark tegels bevatten een percentage van gerecycled materiaal en draagt bij aan de LEED credits voor duurzaam bouwen.

 


Gepubliceerd in: Wand- en vloertegels