STELRAD PLANAR STYLE ENERGIE ZUINIGE RADIATOREN

Planar Style

Stelrad Planar Style radiatorMet de Planar Style ECO bouwt Stelrad verder aan de uitbreiding van het assortiment van de revolutionaire ECO-radiatoren. Hiermee speelt Stelrad gericht in op de groeiende marktvraag naar stijlvolle en aantrekkelijke radiatoren die bijdragen aan een energiezuinige woning.

 

Energiezuinig Uniek aan de Stelrad ECO-technologie is het concept waarbij de directe aanvoer van warm water als eerste in de voorste plaat plaatsvindt, waardoor deze een hogere temperatuur heeft, en pas daarna naar de achterste plaat stroomt. Dit zorgt voor meer stralingswarmte aan de voorzijde, waardoor het comfortgevoel verhoogt. Als gevolg van het doorstromingsconcept is de achterste plaat ook minder warm dan bij de conventionele paneelradiatoren. Met als gevolg dat er dus minder stralingswarmte verloren gaat door de muur via de achterkant van de radiator. Dankzij de gepatenteerde ECO-technologie staan deze nieuwe radiatoren garant voor energiezuinigheid. De unieke en vernieuwende techniek van de ECO-radiator verhoogt de efficiëntie van uw verwarmingsinstallatie, verhoogt uw comfortgevoel en vermindert de CO 2 -uitstoot. Bovendien daalt uw energiefactuur tot 10,5%. Deze besparing werd bevestigd met een Kiwa-certificaat. Als eerste en enige radiator behaalde de Stelrad ECO-radiator een ISSO gelijkwaardigheidsverklaring. Dit wil zeggen dat de ECO-radiator bij lage, maar ook bij hoge systeemtemperaturen EPC-verlagend is.

Stelrad Planar Style met handdoekhouder

Waarom kiezen voor een Stelrad Planar Style ECO radiator?

  • EPC-verlaging bij lage, maar ook bij hoge temperaturen
  • Behoud van comfortgevoel, ook bij lage-temperatuursystemen door de snellere opwarming en verhoogde straling
  • Beter systeemrendement door de lagere retourtemperatuur
  • Perfect te combineren met hybride systemen
  • Geschikt voor hernieuwbare energie
  • Flexibiliteit bij het monteren en aansluiten van de ECO-radiator dankzij de verschillende aansluitmogelijkheden
  • Links en rechts monteerbaar ventiel

 

Past in elk interieur

De Planar Style EGO sluiten naadloos aan bij ons bestaand gamma van decoratieve radiatoren. De gestileerde voorplaat van de Planar Style EGO is uitstekend te combineren met de Compact Style, Planar Style en Vertex Style.

 


Gepubliceerd in: CV en radiatoren