STANKOVERLAST IN DE BADKAMER? WISA STUDOR COMBISIFON!

Wisa Studor

Wisa Studor Combisifon PlusStankoverlast in een sanitaire ruimte als gevolg van een leeg getrokken sifon behoort nu tot het verleden. Met het toepassen van een Combisifon Plus met ingebouwde beluchter voorkomt u gorgelende geluiden en nare luchten. Door het ontstaan van een vacuüm in de stand-/toestelleiding kan het waterslot van een toilet of van een standaard wastafelsifon worden leeg getrokken met een open verbinding naar het riool tot gevolg.

 

Studor combisifon

Door de Studor Combisifon met beluchtingsventiel toe te passen kan voldoende lucht aangevoerd worden waardoor het vacuüm wordt opgeheven. Wanneer er in een afvoerbuis een onderdruk ontstaat, gaat de ingebouwde klep in de sifon open zodat er lucht kan binnenstromen. Als de druk in evenwicht is, sluit de klep hermetisch af zodat gassen en stank niet kunnen ontsnappen. Bijkomend voordeel is dat de afvoer van het sanitair water wordt versneld.

 

Het plaatsen van een secundaire beluchtingsleiding is niet meer nodig.

De Combisifon Plus kan worden gebruikt voor de ventilatie van één of meerdere apparaten in de sanitaire ruimte en bevat een geïntegreerd zelf-reinigingssysteem van hoge kwaliteit. Eenvoudig te installeren zonder lijm-of laswerk. Deze probleemoplosser zou tot de standaard uitrusting van iedere monteur moeten behoren. Naast deze ingenieuze beluchtende sifon, levert WISA ook andere Studor producten.

 


Gepubliceerd in: Installatie materialen