SPHINX ACANTO - GEBERIT SETAPLANO EN AQUACLEAN

Geberit en Sphinx - voor alle oplossingen in jouw badkamer

Geberit AquaClean MeraGeberit, het toonaangevende bedrijf in sanitaire systeemoplossingen van Nederland toont voor het eerst de nieuwe AquaClean Tuma douche wc - een verrassend en veelzijdig toilet. Je kunt bij het bedrijf ook voor het eerst kennismaken met de nieuwe douchevloer Setaplano. De Setaplano douchevloer is een samenvoeging van de merken Sphinx en Geberit. Dit komt zichtbaar tot uiting in het ontwerp. De hoogwaardige minerale kunststof van de plaat van Sphinx is gecombineerd met het installatieframe en de afvoertechniek van Geberit. Twee innovatieve ontwerpen die jouw badkamer compleet kunnen maken. Daarnaast toont Sphinx de nieuwe badkamerserie Sphinx Acanto. De vormgeving van keramiek en meubels is tijdloos en eenvoudig. Daarnaast zijn de verschillende elementen zijn onderling te combineren tot een heel persoonlijke badkamer. Zo kun je blijven combineren tot je de badkamer krijgt die je voor ogen hebt.

 
Geberit AquaClean Tuma douchewc

 

 

 

 
 
 

Geberit AquaClean Tuma douche wc

Met de AquaClean Tuma verschijnt er een comfortabele douche wc op de markt. De Tuma is uitgerust met veel extra functies, die al gewaardeerd worden en bekend zijn van andere Geberit douche wc’s – en dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs. De nieuwe douche wc brengt frisheid en comfort binnen jouw handbereik. Dankzij de compacte vorm neemt de Tuma niet veel ruimte in, waardoor je niet al te veel plek kwijt bent in jouw badkamer. Met zijn fraaie design afdekplaat, verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen, integreert de Tuma zich naadloos in elke badkamer.

 
Geberit Setaplano douchebak

 

 

 
 

Geberit douchevloer Setaplano

De nieuwe Geberit douchevloer Setaplano is vanaf jouw eerste kennismaking – en de eerste aanraking - een eindeloos fascinerend product. De douchevloer is gemaakt van een hoge kwaliteit minerale kunststof, met een oppervlakte dat niet alleen zijdezacht en warm aanvoelt, maar ook nog eens makkelijk te reinigen is. Het mineraal materiaal is bovendien anti-slip en anti-bacterieel, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over veiligheid of hygiëne. Dankzij het deels voorgemonteerde montageframe en in de fabriek voorgemonteerde afdichtingsfolie is de douchevloer ook nog eens snel en 100% waterdicht te plaatsen. Zo heb je een vloer die duurzaam is en jaren meekan in jouw badkamer.
 

Badkamerserie Sphinx Acanto

Sphinx Acanto badkamermeubel Sphinx Acanto

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De nieuwe badkamerserie Sphinx Acanto biedt je door de veelzijdigheid en modulaire opbouw veel ruimte voor verschillende soorten oplossingen binnen jouw badkamer. Dit uit zich onder meer in de mix van materialen, de uitgebreide keuze aan kleuren en het brede assortiment aan wastafels, badkamermeubels, spoelrandloze Rimfree wc’s, bidets en baden. Hierdoor is Sphinx Acanto geschikt voor zowel kleine als grote badkamers en toiletruimtes. Het maakt dus niet uit hoeveel ruimte jij hebt, het Acanto sanitair en badkamermeubelen past overal tussen.

 

 


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws