SPHINX 355 HEDENDAAGS EN STRAK DESIGN IN DE BADKAMER

Sphinx 355

Sphinx 355 sanitairOnlangs heeft Sphinx de nieuwe badkamerserie Sphinx 335 geïntroduceerd. Deze nieuwe serie kenmerkt zich door heldere functionaliteit in een rechtlijnige, lichte stijl, breed toepasbaar en eigentijds.
Het design van de producten laat zich gemakkelijk integreren in diverse badkamer stijlen en elk badkamer ontwerp. Sphinx 335 is toegankelijk, heeft sfeer en is toepasbaar in elke prijsstelling. Hierdoor zal deze serie zowel jonge gezinnen als starters bijzonder aanspreken. Sphinx 335 is praktisch en modern vormgegeven en kenmerkt zich door een doelmatig en doordacht design. Juist hierdoor laat deze serie zich prima inpassen in een levensstijl en sfeer naar keuze.

sphinx 355 wastafel 

Wastafels in twee stijlen

Sphinx 335 biedt twee verschillende wastafelstijlen. De zachte en vloeiende vormen van de wastafel Arco zijn een hedendaagse interpretatie van traditionele, ronde vormen. De zacht geometrische vormgegeven wastafels, met een meer hedendaags en strak design, kenmerken zich door subtiele rechte lijnen met afgeronde hoeken. Deze laatste wastafels zijn tevens te combineren met een wastafelonderkast waardoor een perfect badkamermeubel kan worden gecreëerd . Beide wastafelstijlen hebben royale aflegruimte en een ruime diepe waskom. De diverse wastafels zijn beschikbaar in verschillende formaten, te verkrijgen met of zonder kraangaten. Ook een mooi fonteintje is onderdeel van het assortiment.

Badkamermeubels in wit en grijs

Sphinx 335 biedt praktische badmeubels in de kleuren wit en grijs. De badmeubels kenmerken zich door afgeronde hoeken met een strakke vormgeving, voor een perfecte combinatie met de zacht geometrische Sphinx 355 wastafels. De wastafelonderkasten zijn voorzien van twee softclose laden, voor een royale opbergruimte. Het fonteintje van 45cm kan worden gecombineerd met een onderkast met deur, waardoor ik in het toilet voldoende bergruimte is. De hoge kast is flexibel in te delen door de verstelbare legplanken. Aan de binnenzijde van de deur is een royale passpiegel voorzien. De deur is zowel links als rechtsdraaiend te monteren. Het softclose mechanisme zorgt voor het comfortabel en fluisterstil sluiten van de deuren en laden. Detail is dat ook de grepen op deuren en laden een zacht afgeronde vormgeving hebben. Hierdoor blijft de Sphinx 335 serie tot in de details licht, zacht en toegankelijk. De vormgeving en het design van het Sphinx 335 wandbidet en wandcloset is subtiel. Hierdoor vormen ze een harmonieuze eenheid met de vormen van de 335 wastafels. De vormgeving van de wc bril is vlak met vloeiend afgeronde randen. De lichtspiegels uit de nieuwe Sphinx Option serie, met geïntegreerde lichtzones aan de zijkanten of aan de bovenkant, vormen een stijlvolle afsluiting van het geheel.


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws