SPHINX 335 SANITAIR VOOR DE BADKAMER IN TWEE STIJLEN

Sphinx 335

Sphinx 335 kenmerkt zich door heldere functionaliteit in een rechtlijnige, lichte stijl. Het design van de producten laat zich gemakkelijke in verschillende woonstijlen integreren. Sphinx 335 is heel toegankelijk, zowel in sfeer en toepasbaarheid als in prijsstelling. Daarmee spreekt deze serie zowel starters als jonge gezinnen bijzonder aan.

 

Wastafels in twee stijlen

Sphinx 335 biedt wastafels in twee verschillende stijlen. De zachte vormen van de wastafel Arco zijn een hedendaagse interpretatie van de meer traditionele, ronde vormen. De zacht geometrische wastafels, met een meer hedendaags design, kenmerken zich door afgeronde hoeken gecombineerd met subtiele rechte lijnen. Beide wastafelstijlen hebben royale aflegruimte en een grote diepe waskom. De Sphinx 355 wastafels zijn verkrijgbaar in diverse formaten, met of zonder kraangaten. Tevens is ook een fontein onderdeel van het programma.

Sphinx 335
 
 
 

Sphinx 335 badmeubels in vier kleuren

Sphinx 335 biedt praktische badmeubels die zich kenmerken zich door een strakke vormgeving met afgeronde hoeken, hierdoor ontstaat een perfecte combinatie met de zacht geometrische wastafels uit deSphinx 335 collectie. Het softclose mechanisme van de laden en de deuren zorgt voor het comfortabel en fluisterstil sluiten. Subtiel detail is dat ook de grepen op de deuren en laden een zacht afgeronde vormgeving hebben. Zo blijft de Sphinx 335 serie tot in de details zacht, licht en toegankelijk. Passend bij de trend en de vraag vanuit de markt wordt Sphinx 335 nu uitgebreid met twee nieuwe meubelkleuren: iepen en eiken vintage, naast reeds bestaande kleuren wit en grijs. Hiermee wordt Sphinx 335 nog breder inzetbaar en is een eigentijdse, persoonlijke invulling van de badkamer maximaal haalbaar.


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws