SPHINX 300 EN 345 WANDCLOSET ZONDER SPOELRAND (RIMFREE)

Sphinx Wandlosets zonder spoelrand met nieuwe spoeltechniek; voor toiletruimten waarin de hoogste hygiënische eisen tellen.

wandcloset zonder spoelrandMet de Rimfree wandclosets zonder spoelrand zet Sphinx de nieuwe standaard op het gebied van hygiëne en onderhoudsgemak.
Want de unieke spoeltechniek zorgt zelfs bij kleine hoeveelheden spoelwater voor een optimaal spoelgedrag en onberispelijke spoelresultaten. In deze closets is een mooi gevormde waterverdeler verwerkt, die het spoelwater symmetrisch in het closet naar rechts en naar links leidt, alsmede naar beneden waarbij het water direct in de sifon uitkomt. Door de vormgeving van het closet zijn er geen verborgen plekken waar vuil zich kan afzetten of waar onder de spoelrand bijvoorbeeld drugs verstopt kunnen worden. Daarom zijn deze toiletten ook zeer geschikt voor openbare ruimten, kantoren en scholen.

Wandclosets zonder spoelrand mogen zich verheugen in een groeiende populariteit, niet alleen in ziekenhuizen, revalidatiecentra en verzorgingshuizen, maar ook bij particulieren. Deze closets zijn bijzonder makkelijk te reinigen, de bewerkelijke spoelrand ontbreekt immers waardoor vuil en verontreiniging zich niet makkelijk afzet. Sphinx levert Rimfree closets in de series Sphinx 300 en Sphinx 345. De closets spoelen met 6 l, het Sphinx 300 wandcloset kan ook met 4,5 l-spoeling worden gebruikt


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws