SPHINX 280 NEW SANITAIR MET AFGERONDE VORMEN

Sphinx 280 new

Sphinx 280 newDe projectserie Sphinx 280 new maakt het plannen van sanitaire ruimtes eenvoudig met een compact assortiment, waarbij kwaliteit de basis is voor een betaalbare prijs. Dat een eenvoudig vormgegeven serie doeltreffend functioneel kan zijn, dat laat Sphinx 280 new zien.

 

Breed inzetbaar

Kwaliteit, installatievriendelijkheid en duurzaamheid zijn de sleutelwoorden voor de serie Sphinx 280 new. De reeks functionele producten van deze serie staat garant voor vele jaren van probleemloos gebruik. Het overzichtelijke maar complete assortiment maakt de serie breed inzetbaar voor een diversiteit aan toepassingen.

Kenmerkend voor Sphinx 280 new is de afgeronde vorm van de wastafels, die terugkomt in de vormgeving van het wandcloset met zitting. Wastafels in de maten 50, 55 en 60 cm maken dat de serie perfect geschikt is voor het inrichten van functionele badkamers zowel in kleine appartementen als in eengezinswoningen en in openbare gebouwen.

 

Bijzonder gebruiksgemak

De ergonomische vorm van de wastafel Sphinx 280 new Comfort zorgt voor bijzonder gebruiksgemak voor personen met een beperkte mobiliteit. De wastafel is voor kleine en grotere ruimtes geschikt dankzij twee beschikbare breedtes 55 cm en 65 cm. De doordachte toepassing van de wastafel met inbouwsifon zorgt voor

 

een grotere manoeuvreerruimte voor rolstoelgebruikers.

Het verlengd wandcloset Sphinx 280 new Comfort van 70 cm diep maakt het overstappen vanuit een rolstoel gemakkelijker. De closetzitting zonder deksel biedt daarbij optimale stabiliteit door de metalen scharnieren met doorlopende scharnieras en de aan de vorm van het closet aangepaste buffers.


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws