S&P OZEO VENTILATIEBOX VOOR WOONHUIS VENTILATIE

Ozeo woonhuis ventilatiebox

S&P Ozeo woonhuis ventilatieboxSoler & Palau, ook bekend als S&P, is een van de grootste ventilatoren producenten in Europa. S&P is een producent die innovatie hoog in het vaandel heeft staan. Het continue innoveren op basis van marktontwikkelingen, zorgt ervoor dat S&P goed op de marktvraag kan inspelen. S&P produceert ventilatoren, voor zowel de huishoudelijke markt, als voor de industriële markt. De stille werking en betrouwbaarheid zijn kenmerken voor elk S&P product. In Nederland kennen de mensen S&P vooral van de huishoudelijke producten. Niet zo gek, want S&P is marktleider in deze huishoudelijke ventilatoren.

 

Kwaliteit en laag geluid niveau zijn de bekende kenmerken van S&P producten.

Dat geldt ook voor de Ozeo, de nieuwe woonhuis ventilatiebox van S&P. Deze heeft een geluid niveau van slechts 30 dB (A). Het geluidniveau van 30 dB (A) zal ook in de toekomst richtlijn worden voor de ventilatie installatie in woonhuizen. De woonhuis ventilatiebox draait continu. Daarom is de Ozeo leverbaar met de zeer zuinige gelijkstroom, ofwel DC motoren. Deze energie zuinige motoren dragen bij aan een lage EPN in het woonhuis. De Ozeo wordt geleverd met een radiografische afstand bediening. Als de eindgebruiker er een extra afstandbediening bij wil bestellen, kan dat natuurlijk. Vaak plaatst men er een in de badkamer en een in de keuken.

De uitblaasmonden van de Ozeo zijn in 90° te verdraaien, zodat u altijd een goede aansluiting kunt maken op het lucht kanaal. Ook heeft de Ozeo een model, met een gewone wisselstroom motor en perilex stekker. Ideaal voor vervanging van bestaande ventilatie boxen. Deze werkt met de bekende drie standen schakelaar. De reden voor ontwikkeling van deze woonhuisbox, ligt in het feit dat mensen eigenlijk niets willen horen van een installatie. Deze moet gewoon zijn werk doen zonder ‘aanwezig’ te zijn. Een stille werking wordt als comfortabel ervaren.


Gepubliceerd in: Installatie materialen