SOLIDSLOPE BETEGELBARE DOUCHEPLAAT 100% WATERDICHT

Solidslope douchevloer

solidslope waterdichte inloopdouche

100% waterdicht .

SolidslopeTM is absoluut waterdicht omdat ze uit één gegoten geheel bestaat waarin geen zwakke montagepunten voorkomen en geen materiaalovergang tussen douchevlak en de drain gemaakt moet worden. Hierdoor ontstaat een 100% waterdichte betegelde douchevloer.

 

100% montagevriendelijk.

De solidslopeTM laat zich installeren in 35 minuten en is daardoor sneller dan eender welke andere betegelbare doucheoplossing (meermalig bezoek aan de werf is niet meer nodig). Daarnaast zijn er de - verstelbare, zelfklevende steunschijven waarmee de Solidslope TM perfect op hoogte gebracht kan worden, gelijk aan de bestaande of aan te brengen specievloer.

 

100% vlak!

Dankzij haar unieke constructiewijze bevat de SolidslopeTM een absoluut vlak en gelijkmatig verdeeld hellingvlak in de richting van de drain. Er zijn geen niveauverschillen in de plaat en de tegels kunnen heel eenvoudig gelijk gelegd worden ( zelfs bij mozaïek). De solidslope is uitemate geschikt voor het creeëren van een inloopdouche.

 

100% betrouwbaar.

De SolidslopeTM wordt aangewerkt met droge specie of zelfnivellerende (Liquid Screed), waardoor ze zich zeer goed met de bodem verbindt. Zelfs wanneer er gekozen wordt voor een installatie zonder specie, is de SolidslopeTM wezenlijk stabieler dan elk ander alternatief omwille van haar ijzersterke bouw en de steun van de grote, robuuste verstelbare steunschijven.

 

100% tegelklaar.

De SolidslopeTM is dankzij de extreem korte installatietijd, haar lage inbouwhoogte vanaf 7,5 cm (inclusief sifon) en omdat ze uitgerust is om met droge specie of zelfnivellerende (Liquid Screed) te werken, perfect geschikt voor de woon- en projectmarkt, zowel in nieuwbouw- als in renovatie.

solidslope betegelbare douchevloer

De voordelen van de SolidslopeTM op een rijtje

  • De SolidslopeTM is de meest voordelige totaaloplossing wat betreft de aankoop- en installatiekosten.
  • Omdat de SolidslopeTM zich perfect hecht aan de specievloer, biedt zij een uiterst effciënte akoestische isolatie. Zeker bij de vloeibare toepassing: Reno Liquid met liquid screed.
  • De SolidslopeTM is in verschillende maten verkrijgbaar en is dankzij haar ijzersterke gegoten vorm en de hoge kwaliteit van de verstelbare steunschijven, ook volkomen bestand tegen puntbelasting (met of zonder gebruik van specie).
  • Dankzij de geïntegreerde waterpasrand hoeven de onderste wandtegels niet meer gesneden te worden. Men kan gewoon rechtdoor tegelen.
  • Uitneembare sifon

 


Gepubliceerd in: Douche nieuws, Installatie materialen