SCHELL ELEKTRONISCHE KRANEN

Elektronische kranen.

Schell Modus E elektronische kranenMet het toepassen van elektronische wastafelkranen van Schell wordt gemiddeld 62% aan water bespaard. Onder andere gebouwbeheerders dragen met het toepassen van elektronisch kranen van Schell direct bij aan een enorme jaarlijkse waterbesparing. Enkele toepassingsgebieden waar elektronische wastafelkranen veelvuldig worden toegepast zijn: restaurants hotels, sportcomplexen, luchthavens, kantoorgebouwen, campings en ook steeds meer in de particuliere omgeving.

 

Modus E

De Schell Modus E serie is de instapserie van Schell en maakt door de aantrekkelijke prijsstelling een brede toepassing mogelijk. Duurzaam installeren behoeft met de Modus E dan ook niets meer te kosten! De Modus E elektronische wastafelkraan is modulair opgebouwd en bezit de allerlaatste technologie elektronica waarmee een jarenlange probleemloze werking is gegarandeerd. De messing verchroomde behuizing van de Modus E geeft de kraan een robuuste uitstraling en is vandaalbestendig. De Schell Modus E is leverbaar in koudwater of mengwateruitvoering en wordt voorzien van stroom middels een standaard 9V blokbatterij. De batterij laat zich eenvoudig vervangen door het verwijderen een klepje aan de achterzijde van de behuizing.

 

 

Celis E

Schell Celis E elektronische kraanDe Schell Celis E elektronische wastafelkraan is uitermate geschikt voor toepassing in openbare gebouwen met een hoge gebruiksfrequentie en/of ruimten waar hoge eisen aan hygiëne worden gesteld. De elektronica omvat vier verschillende voorgeprogrammeerde programma’s zodat de kraan naar elke behoefte ingesteld kan worden. Elke 24 uur vindt er een stagnatiespoeling plaats van 20 seconden zodat stilstaand water wordt voorkomen. Naar keuze wordt de kraan geleverd in 9V- of 230V-uitvoering. De 9V-uitvoering heeft een extern batterijvak welke eenvoudig uit het zicht aan de wastafelbout bevestigd kan worden. De Schell Celis E kranen zijn leverbaar als koudwater uitvoering voor koud of voorgemengd water of als mengwater uitvoering voor aansluiting op koud en warm water. De mengverhouding kan eenvoudig middels de hendelbediening aan de rechterzijde van het kraanhuis worden ingesteld.

 


Gepubliceerd in: Kranen nieuws