SEALSKIN CANVAS BAD OP MAAT

Sealskin Canvas

Sealskin Canvas bad
Voor wie het ultieme in baden wil, heeft Sealskin de Canvas ontwikkeld. Optimaal comfort, modern ‘Dutch design’ en gemaakt van bijzonder hoogwaardig materiaal. Canvas is volledig op maat te maken bad aangepast aan de situatie in uw badkamer. U verlengt het bad, maakt het breder of geeft het de schuine hoek die nodig is om een fraai resultaat te realiseren. Met deze maatwerkmogelijkheden behoren ontsierende tegelrandjes of dikke kitranden tot het verleden.

 

Optimaal ligcomfort Niets is zo ontspannend als het nemen van een heerlijk bad. Tenminste, als je comfortabel ligt. Dankzij vele jaren ervaring in baden en genieten weet Sealskin als geen ander hoe belangrijk goed ligcomfort is en hoe je dat realiseert in een bad. Met Canvas is dat zeer zeker gelukt. De naadloze, vloeiende overgang van de horizontale vlakken naar de binnenvorm is bijzonder prettig voor het hoofd en voor de schouders. Ook de rug wordt goed ondersteund omdat deze krommende lijn naar beneden wordt doorgetrokken. Dutch design Dutch design staat bekend om haar no-nonsense vormgeving. Kenmerkend voor het ligbad Canvas zijn de vloeiende overgangen, gecombineerd met de strakke buitenvorm en een dunne wand. Geen onnodige lijnen of vormen, waardoor niet alleen het ligcomfort verbeterd maar ook het schoonmaken gemakkelijker gaat. De overloop van Canvas is ook slim weggewerkt. Door het gebruik van verborgen leidingen is er geen zichtbare knop terwijl u wel beschermd bent tegen het overlopen van het bad.
Saelskin bad op maat

Solid surface een hoogwaardig materiaal

Canvas is volledig vervaardigd uit Solid surface. Dit moderne, hoogwaardige materiaal is een composiet dat onder andere samengesteld is uit mineralen. Solid surface is vormvaster dan acryl, waardoor strakkere designs mogelijk worden. Solid surface producten zijn door en door van hetzelfde materiaal en in dezelfde kleur. Het zorgt voor een zeer degelijke kwaliteit en het geeft het bad zijn bijzondere, warme uitstraling. Solid surface is eenvoudig te onderhouden.

 

Bad op maat

Uniek aan Canvas is dat het bad kan worden aangepast naar uw situatie. En niet andersom, zoals dat tot nu toe altijd moest. Een schuine zijde die aansluit op uw muren, een hoekje eruit vanwege een koof, een langere zijde, zodat het bad precies in uw nis past, etc. Het is allemaal mogelijk met Canvas. Welke vorm uw badkamerwensen ook aannemen, Canvas past vrijwel altijd.


Gepubliceerd in: Baden en whirlpools