SCHLUTER TRENDLINE PROFIELEN

Schlüter profielen: combineer functionaliteit en design

Schluter trendline profielenDe verschillende Schlüter profielen vormen een breed assortiment, waarmee de bekleding van wanden en vloeren prachtig afgewerkt kunnen worden. Ook in andere situaties – bijvoorbeeld op trappen, maar ook bij bouwwerk, veldbegrenzing, speciale randen en aansluitingen – komen de profielen van Schlüter goed van pas.

 

Afsluitingen voor de bekleding op de vloer

Met speciale afsluitprofielen (bijvoorbeeld de Schlüter-SCHIENE) worden tegelvloeren en natuursteenvloeren gemakkelijk afgesloten, en beschermd tegen allerlei beschadigingen. Met de Schlüter RENO kan zelfs een geheel egale overgang gecreëerd worden met alle andere vloerbekledingen. Deze afsluitprofielen vormen de perfecte manier om vloeren mooi en secuur af te werken.

 

Profielen voor op de trap

De randen van de trap zijn vaak gevoelig, en worden zwaarbelast. Loszittende randen kunnen bovendien ongevallen veroorzaken. Met een duidelijk zichtbaar design en een slipwerend profiel zijn de Schlüter TREP profielen zeer veilig. Trapranden worden beschermd tegen schade, en traptegels blijven heel. Deze profielen kunnen worden gecombineerd met veel andere profielen van Schlüter (zoals de LIPROTEC).

Schluter Ditra heat verwarming
 

Polythene matten: de Ditra en de Kerdi 200

Schlüter heeft een patent op de ‘ontkoppeling’ van tegels. Keramische vloeren en wanden worden door middel van de Schlüter-DITRA 25-mat beschermd tegen beschadigingen die het gevolg zijn van constructiespanning. Met de Schlüter-DITRA-DRAIN kan bovendien worden verzekerd dat onderventilatie van de bekleding plaatsvindt. Een unieke capillaire drainage, die op een passieve manier hecht, zorgt daarvoor. De plaatsing van deze systemen is zeer betrouwbaar en kan zelfs buiten worden toegepast. De Schlüter-DITRA-HEAT, tenslotte, kan gebruikt worden in combinatie met de vloerverwarming.

 

De Schlüter Kerdi-Coll

Binnen de uitgebreide familie van KERDI-producten is Schlüter vooral trots op de KERDI-COLL: een contactafdichting die zowel binnen en buiten toegepast kan worden. Deze lijm garandeert dat de Schlüter-systemen geheel afgedicht worden en verlijmt overlappingen en naden feilloos. Ook de Schlüter-KERDI-KEBA, een afdichtingsband die gebruikt kan worden om contactafdichting te realiseren, vervult deze taak prachtig.

 


Gepubliceerd in: Installatie materialen