SCHLUTER LIPROTEC LED VERLICHTING BRENGT SFEER IN DE BADKAMER

Schluter Liprotex

Schuter led sfeerverlichting in de badkamerVoor de sfeer in een ruimte is het gebruik van licht van doorslaggevende betekenis. Met de moderne lichttechniek kan men ruimten niet alleen verlichten, maar ook creatief en decoratief vormgeven. Of het nu gaat om zacht, ontspannend licht voor rustzones, neutraal licht voor werkplekken of getinte sfeerverlichting – met de moderne LED-lichttechniek van Schlüter-Liprotec creëert u op elke plaats het juiste licht.

 

Schluter Liprotec verlichting

LED verlichting

Deze LED-lichttechniek biedt de mogelijkheid om op een effectieve en niet-storende wijze een bepaalde sfeer in een ruimte te scheppen en zo exact aan de persoonlijke eisen van de klant te voldoen. De bewezen profieltechniek van Schlüter-Systems – hier voor het eerst in combinatie met afzonderlijk afgestemde topproducten uit de licht- en regeltechniek – zorgt voor een harmonieuze integratie van de draagprofielen in het gehele interieur. U kunt bouwelementen nieuwe accenten meegeven. Of het nu gaat om badkuipen, wandpanelen of verticale of horizontale voorwandinstallaties, met deze lichtprofieltechniek ziet u woonruimtes in een totaal ander licht. Schlüter-Liprotec is leverbaar in verschillende profielen die onder andere toepasbaar zijn voor: wandtegelafsluiting, trapranden, werkbladen, verlichte tegelplinten, een verlichtingsprofiel bij het gebruik van voorzetwanden of het omlijsten van wandelementen. De toepassingsmogelijkheden van dit integreerbare LED-verlichtingssysteem zijn eindeloos.
Schluter led trapverlichting

Schluter verlichte traptredes

Door het gebruik van zogenaamde diffusieschermen ontstaan er verschillende soorten van verlichting zoals: inspringend, direct, indirect of geleidend. Verschillende lichteffecten die talloze mogelijkheden bieden voor het creëren van de juiste sfeer. Het profiel is zo ontworpen dat de toegepaste diffusieschermen en lichtbronnen ook in ingebouwde toestand kunnen worden vervangen. Schlüter-Liprotec biedt lichtoplossingen die even persoonlijk en flexibel zijn als uzelf.


Gepubliceerd in: Accessoires, Installatie materialen