SCHELL DESIGN HOEKSTOPKRANEN VOOR EEN PERFECTE AFWERKING

Schell hoekstopkranen

Schell design hoekstopkranenNaast het assortiment standaard en designhoekregelkranen levert Schell ook filterhoekstopkranen in verschillende uitvoeringen. Filterhoekstopkranen zijn de bescherming voor iedere kraan. Het filter voorkomt dat vuil of kalkdeeltjes naar de kraan gevoerd kunnen worden. Keramische binnenwerken zijn kwetsbaar en kunnen onder andere door vervuild water defect raken. Met een filterhoekregeikraan van Schell zorgt u voor een optimale bescherming van elke kraan.
 
Het vuilfilter kan eenvoudig nadat de hoekregelkraan is dichtgedraaid door middel van een muntstuk of schroeven-draaier uit het kraanhuis worden gedraaid. Zodra het vuilfilter is uitgenomen kan het met water worden gereinigd. Nadat het vuilfilter is herplaatst kan de hoekregel-kraan weer worden opengedraaid. De filter hoekstopkranen van Schell zijn verkrijgbaar in de afmetingen 3/8" x 10, ½" x 10 en 12/15 mm knel x 10.
Schell design hoekstopkraan
 
 
 

Design stopkranen

Schell heeft het assortiment hoekregel-kranen uitgebreid met een reeks nieuwe design uitvoeringen. De series Pint, Sono, Wing en 4Wing zorgen voor een fraaie afwerking van wastafel en fonteinopstellingen. Het toepassen van hoekregelkranen biedt vele voordelen onder andere het inregelen van de door stroomhoeveelheid alsook het afsluiten in geval van service aan de kraan.

Hoekregelkranen van Schell bieden u een veilige en fraaie meerwaarde van u installatie.


Gepubliceerd in: Installatie materialen, Kranen nieuws