SCHELL COMFORT, KLEINE DOUCHEKOP VOL VOORDELEN

Compacte oplossing van Schell voor elk ruimteconcept

Schell douchekop ComfortDe robuuste douchekop Comfort van de kraan fabrikant Schell maakt efficiënt gebruik van waterbesparende technologie en een speciale, onderhoudsvriendelijk sproeiplaat die comfort en douche plezier voor vele aankomende gegarandeerd. De douchekop Schell Comfort is een tijdloos en praktisch design dat meer douche plezier en uitzonderlijk gemak bij het onderhoud mogelijk maakt. Tevens is het de douchekop met de juiste waterbesparing en een hygiëne technologie die perfect is afgestemd op de eisen van de openbare en commerciële ruimtes die voorzien dienen te zijn van sanitaire voorzieningen. De douchekop Comfort een aanvulling op het robuuste douchekranen programma Schell voor openbare gelegenheden en doucheruimtes in fitness- en sportgebouwen. Met zijn conische vorm, de korte lengte meet slechts 92 mm en een zeer stabiele messing behuizing, is deze douchekop variant optimaal resistent tegen vandalisme.
Schell Comfort douchezuil
 

Comfort onder de douche

Aanzienlijke winst in het bieden van alle mogelijke comfort bereikt de Schell douchekop Comfort door het optimaliseren van de waterafvoer. Vandaag de dag dient het verzorgen van de lichaamshygiëne ook plezier en ontspanning te geven. Dit geldt net zo goed voor de doucheruimtes op werklocaties, sportlocaties en zelfs nog meer gedurende de vrijetijd besteding in zwembaden of op campings. Bij Comfort douchekop van Schell zorgt een hoogwaardige sproeikop van zacht TPE-kunststof voor maximaal doucheplezier. De mobiele, knop-achtige individuele spuitmondjes produceren een stille, zachte en een grote douchestraal, die door de gebruikers wordt ervaren als zeer prettig. De waterdoorvoer openingen zijn ook simpel te onderhouden: U kunt ze door zachtjes te wrijven snel en eenvoudig ontdoen van alle kalkaanslag.

 

Waterbesparende douchekop voor renovatie en nieuwbouw

Een belangrijk kwaliteitskenmerk is de geïntegreerde drukonafhankelijke doorstroombegrenzer. Deze bevindt zich in de connector en vermindert het waterverbruik tot 9 liter per minuut, zonder aan comfort in te boeten. De waterstroom blijft daarbij onafhankelijk van de leidingdruk constant. Net als alle Schell douchekoppen bespaart daarbij ook Comfort, in vergelijking met "normale" douchekoppen, water. Het Schell douchepaneel Linus overtuigt door esthetisch design, zuinigheid en een speciaal klapmechanisme voor eenvoudige montage. Alle uitvoeringen zijn voorzien van de douchekop Comfort, die het gebruik van genot maakt. Met de lange G1 / 2 draadverbinding is de Schell douchekop Comfort in nieuwe gebouwen en in de renovatie geschikt voor wand- of paneelmontage.

 


Gepubliceerd in: Douche nieuws