SANICOMPACT WANDCLOSET EN SANICUBIC VAN SANIBROYEUR

Sanibroyeur Sanicompact wandcloset

Sanibroyeur sanicompact wandcloset

Sanibroyeur ECO+ technologie

Door de Eco+ technologie (dual-flush bediening) kan de gebruiker een keuze maken tussen een waterverbruik van 1,8 en 3 liter per spoelbeurt. Door gebruik te maken van kleine spoeling wordt kan aanzienlijk worden bespaart op de waterfactuur. Tevens draagt dit een steentje bij aan de het milieu, door alleen de hoeveelheid water te verbruiken dat nodig is. Een gezin van vier personen verbruikt met het Eco+ systeem tot 13.000 liter water per jaar minder ten opzichte van een traditioneel toilet.

 

Aantrekkelijke kenmerken van het eigentijdse wandcloset zijn het moderne design, de soft-close toiletzitting en de stille werking. Het Sanicompact® Comfort Eco+ wandcloset heeft een maximale opvoerhoogte van drie meter verticaal en dertig meter horizontaal. Het maximale verbruik aan stroom bedraagt 550W en de maximum temperatuur 35ºC. De afmetingen van het wandcloset zijn 420 x 515 x 430 > 600 mm. De Sanicompact® Comfort Eco+ wandcloset wordt geleverd inclusief een metalen frame.

De Eco+ technologie is tevens beschikbaar op de Sanicompact® C48, Sanicompact® Luxe, Sanicompact® C43 en de Sanicompact® Elite.

 

Sanibroyeur sanicubic afvoerpompSanibroyeur Sanicubic

Sanicubic® CLASSIC: multifunctionele twee-pomps opvoerinstallatie

De Sanicubic® CLASSIC kan moeiteloos grote volumes afvalwater afvoeren van complete woonunits, woonarken, restaurants, vakantiewoningen en andere gebouwen. Deze multifunctionele twee-pomps afvalwater-opvoerinstallatie is onderhoudsvrij, kostenbesparend en eenvoudig te installeren.

 

De compacte Sanicubic® CLASSIC wordt toegepast voor de afvoer van (fecaliënhoudend) afvalwater. Indien het aangesloten systeem is geïnstalleerd op een locatie zonder waterafvoer of als deze locatie zich onder het rioleringsniveau bevindt. Door de gunstige positie van de aansluitingen voor de toevoerleidingen is het mogelijk om bijvoorbeeld tegelijkertijd een toilet, wastafel en douche rechtstreeks aan te sluiten op de Sanicubic® CLASSIC.

 

De Sanicubic® CLASSIC is uitgevoerd met twee motoren van elk 1.500W. Iedere pomp is voorzien van een vermaalsysteem met zeer hoog prestatievermogen met totale afvoercapaciteit van 280 l/min. bij 4,5 m opvoerhoogte. Het reservoir heeft een inhoud van 47 liter.
De voordelen op een rij

• Eenvoudig en snel te installeren;
• Sterke value-for-money;
• Geïntegreerde terugslagklep;
• Diverse aansluitmogelijkheden Ø 40 - 100 mm;
• Opvoerhoogte 11 meter;
• Optisch alarm;
• Twee jaar garantie.

 

Sanibroyeur is al meer dan 50 jaar dé specialist

SFA is al meer dan 50 jaar actief in de sanitairbranche. Onze sterke internationale positie heeft ons bedrijf tot marktleider gemaakt op het gebied van fecaliënvermalers en vuilwaterpompen. De afdeling Research & Development is voortdurend bezig met het nieuw ontwikkelen en verbeteren van onze producten. Vele ingenieurs zijn dagelijks bezig met de producten van vandaag en morgen. De ontwerpen worden tot in de puntjes uitgewerkt om zo een vereenvoudigde en perfecte werking van de Sanibroyeur® te garanderen.

 


Gepubliceerd in: Installatie materialen, Sanitair nieuws